Инспектори откриха бракониерска лодка, скрита в трастика край Мандра (Снимки)

Инспектори откриха бракониерска лодка, скрита в трастика край Мандра (Снимки) - E-Burgas.com

Екип от инспектори на сектор РК Бургас извършиха съвместна, планирана проверка със служители на Изпълнителна агенция по горите на язовир Камчия. В хода на проверката, от водите на язовира са извадени 7 бр. парагади с обща дължина 700 м. и 3 бр. мрежи с дължина 300 м. Уловената риба е освободена и върната обратно във водата.

По-късно при извършена проверка по бреговете и във водите на язовир Мандра, в трастиката е открита лодка с четири гребла и следи от улов на риба. Уредите и средствата са иззети. ИАРА напомня, всички рибари да се запознаят с правилата и нормите за риболов, описани в Закона за рибарството и аквакултури, преди да предприемат риболовен излет.

Проверките в цялата страна продължават. При съмнения за нередности сигнализирайте на тел. 112.

Галерия
Свързани статии
Паякът вдигна бракониерска лодка в Мандра Ще чистят ежегодно четири реки, вливащи се в Мандра Див екшън край Мандра! Инспектори и гранични полицаи преследваха бракониери до Дебелт (Снимки) Дариха 140 кг риба в дома за деца с увреждания в Атия Ситуацията в Димчево се влошава: Нивото на водата продължава да се вдига, къщите са застрашени (Снимки) Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки) Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки) Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в Бургас Наглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки)
Тагове
иара бракониери лодка мандра
Коментари

Още от последните новини