Христо Иванов: Местим протеста пред община Бургас!

Христо Иванов: Местим протеста пред община Бургас! - E-Burgas.com

Протестът в Росенец се мести пред община Бургас. Това призова съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов преди минути.

Причината е, че протестиращите бяха спряни от полицаи с цел да не се стига до ескалация на напрежението със симпазиантите на ДПС, които вече са в Росенец.

"Беше осуетено съгласувано събитие от наша страна, бяхме въведени в заблуждение и се създава очевиден риск от ескалация. За да избегнем този риск, призоваваме протестът да се пренесе пред община Бургас, където да се поиска политическа сметка от кмета и зам. председател на ГЕРБ Димитър Николоив за ситуацията, която е създадена в Росенец. Искаме да ни се даде обяснение защо този протест беше осуетен по този начин. Не е ли това обслужване на интересите на Ахмед Доган от страна на българските власти?" заяви Христо Иванов. 

Той също така заяви, че е много важно да не се стига до каквато и да е сакалция на напрежение. 

"Нашият проблем не е с хората от ДПС, които имат някакво събитие там, а с жандармерията и политическото ръководство, което продължава да обслужва ДПС." завърши Иванов.

 

 

Свързани статии
Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на странатаХристо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в странатаОще няма пари за събаряне на незаконната сграда край ДогансарайДепутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PRСлед седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН„Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ”Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа "Демократична България" е против правителство с участие на ДПСХристо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга
Тагове
Христо Иванов Догансарай
Коментари

Още от последните новини