Христо Иванов: Местим протеста пред община Бургас!

Христо Иванов: Местим протеста пред община Бургас! - E-Burgas.com

Протестът в Росенец се мести пред община Бургас. Това призова съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов преди минути.

Причината е, че протестиращите бяха спряни от полицаи с цел да не се стига до ескалация на напрежението със симпазиантите на ДПС, които вече са в Росенец.

"Беше осуетено съгласувано събитие от наша страна, бяхме въведени в заблуждение и се създава очевиден риск от ескалация. За да избегнем този риск, призоваваме протестът да се пренесе пред община Бургас, където да се поиска политическа сметка от кмета и зам. председател на ГЕРБ Димитър Николоив за ситуацията, която е създадена в Росенец. Искаме да ни се даде обяснение защо този протест беше осуетен по този начин. Не е ли това обслужване на интересите на Ахмед Доган от страна на българските власти?" заяви Христо Иванов. 

Той също така заяви, че е много важно да не се стига до каквато и да е сакалция на напрежение. 

"Нашият проблем не е с хората от ДПС, които имат някакво събитие там, а с жандармерията и политическото ръководство, което продължава да обслужва ДПС." завърши Иванов.

 

 

Свързани статии
Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Безплатно автокино пред Догансарай довечера Община Бургас: Разпоредихме оградата на Росенец да бъде премахната незабавно Христо Иванов: Иво Баев се отклонява от националната политическа линия на коалицията Пътят до Росенец отново преграден? Христо Иванов прави нова проверка на място (видео) Прокуратурарта откри нарушения край Алепу, Догансарай, Созопол. Св. Влас и Аркутино Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки) Христо Иванов: "Росенец" е наша дългосрочна стратегия Христо Иванов: Вчера стана ясно, че Пеевски управлява МВР
Тагове
Христо Иванов Догансарай
Коментари

Още от последните новини