ГЕРБ-СДС представиха проектокабинета си, почти няма промени

ГЕРБ-СДС представиха проектокабинета си, почти няма промени - E-Burgas.com

ГЕРБ-СДС представи своя проектокабинет час преди президентът на Република България Румен Радев да връчи на коалицията третия проучвателен мандат. Отново от партията потвърдиха, че ще върнат мандата веднага на президента. По думите на проектопремиера Даниел Митов представянето на правителство е с цел българските граждани да направят своите сравнения с предния кабинет, предложен от ИТН и да се види потенциала на партията.

„Има липса на желание да се носи отговорност. Има и наплив за опозиция. Ситуацията е толкова нелепа, че първият и вторият на изборите не желаят да управляват. А 5-ия и 6-ия искат мандат и да управляват”, заяви предесеталят на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Свързани статии
Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани Радев призова Борисов да се кандидатира за президент Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям Борисов се пусна на живо преди разпита при Рашков (видео) Борисов се явява на разпит в МВР, ще бъде ли задържан? Борисов: Рашков ми прати призовка да се явя в четвъртък, дано изляза жив ГЕРБ все пак взе битката за област Бургас, ДПС изпревари БСП
Тагове
герб
Коментари

Още от последните новини