ГЕРБ и СДС се явяват в коалиция на изборите

ГЕРБ и СДС се явяват в коалиция на изборите  - E-Burgas.com

Изненада в последния ден за подаване на документи в ЦИК за участие в изборите през април. ГЕРБ обявиха, че ще се явят на изборите в коалиция със СДС. До дни ще станат ясни и кои ще са кандидат-депутатите от двете структури. Списъците ще бъдат оповестени след седмица.

Подписите внесоха председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, лидерът на СДС Румен Христов и др. Подадени са 9 999 подписа.

"За годините, в които управляваме, доказахме, че имаме воля да градим България и да постигаме видими резултати. Доказахме, че можем да носим отговорност. Нашата рецепта за успех е "Работа, работа, работа". Това и обещаваме на избирателите. Заедно с коалиционните ни партньори от СДС имаме програма с ясни цели и приоритети", обясни д-р Даниела Дариткова.

Тя подчерта, че председателят на партията - премиерът Бойко Борисов, също ще бъде водач на листа. Като невъзможни партньори от коалицията ГЕРБ/СДС посочиха БСП и "Атака".

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото Без изненада: ГЕРБ избра Бойко Борисов за председател
Тагове
ГЕРБ СДС Избори 2021
Коментари

Още от последните новини