Георги Дракалиев: Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център

Георги Дракалиев: Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център - E-Burgas.com

"Ще си подам оставката, ако се стигне до разрешение за проекта, без да се вземе под внимание общественото мнение" написа общинският съветник от групата на ГЕРБ

Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център на града. Това написа общинският съветник Георги Дракалиев от групата на ПП ГЕРБ в местния парламент по повод текста в стартирала онлайн петиция против проекта за изграждане на подземен паркинг до хотел "България"

Според Дракалиев спекулациите, че община Бургас по някакъв начин стои зад този проект са тенденциозни и имат за цел единствено нагнетяване на напрежение преди изборите и извличане на политически дивиденти, чрез оклеветяване на местната управа.

"Нищо такова не се готви да направи община Бургас, казвам го като председател на комисията по общинска собственост към Общинския съвет. Имало е искане от страна на собственика на х- л"България" за провеждане на обществено обсъждане за изграждане на подземен паркинг и общината го е провела, защото така се прави по закон. Нищо повече" написа Дракалиев във Фейсбук. 

Той обеща, че ако се стигне до решение за изграждане на такъв подземен паркинг под съществуващата градинка, без да се вземе под внимание общественото мнение, ще си подаде оставката като председател на ресорната комисия.

Свързани статии
Готов е новият паркинг в "Братя Милядинови", вижте къде е (Снимки)Нов малък паркинг в "Братя Миладинови" ще бори трафика в комплексаНов паркинг облекчава трафика в "Изгрев", строят и зона за отдих (Снимки)Нов безплатен паркинг в НесебърНов паркинг и алеи ще изникнат в "Изгрев" (Снимки)Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки)Увеличават обхвата на синята зона в Бургас, ето къде ще бъде платено паркиранетоРазширяват с още 100 паркоместа нов паркинг в "Изгрев"Общинският съвет в Бургас се обяви срещу фалшивите новиниТръгна и онлайн подписка против подземния паркинг до хотел "България"
Тагове
подземен паркинг паркинг хотел българия
Коментари

Още от последните новини