Георги Дракалиев: Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център

Георги Дракалиев: Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център - E-Burgas.com

"Ще си подам оставката, ако се стигне до разрешение за проекта, без да се вземе под внимание общественото мнение" написа общинският съветник от групата на ГЕРБ

Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център на града. Това написа общинският съветник Георги Дракалиев от групата на ПП ГЕРБ в местния парламент по повод текста в стартирала онлайн петиция против проекта за изграждане на подземен паркинг до хотел "България"

Според Дракалиев спекулациите, че община Бургас по някакъв начин стои зад този проект са тенденциозни и имат за цел единствено нагнетяване на напрежение преди изборите и извличане на политически дивиденти, чрез оклеветяване на местната управа.

"Нищо такова не се готви да направи община Бургас, казвам го като председател на комисията по общинска собственост към Общинския съвет. Имало е искане от страна на собственика на х- л"България" за провеждане на обществено обсъждане за изграждане на подземен паркинг и общината го е провела, защото така се прави по закон. Нищо повече" написа Дракалиев във Фейсбук. 

Той обеща, че ако се стигне до решение за изграждане на такъв подземен паркинг под съществуващата градинка, без да се вземе под внимание общественото мнение, ще си подаде оставката като председател на ресорната комисия.

Свързани статии
Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца От днес паркингът пред общината в Поморие е безплатен Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца Ключов паркинг в Поморие вече е безплатен Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол Затварят паркинга край солниците заради почистване в района Довършват проект с 200 паркоместа в "Изгрев" (Снимки) Бургазлии организират подписка за надземен паркинг във "Възраждане" Строят поредния паркинг в "Изгрев" (Снимки)
Тагове
подземен паркинг паркинг хотел българия
Коментари

Още от последните новини