Тръгна и онлайн подписка против подземния паркинг до хотел "България"

Тръгна и онлайн подписка против подземния паркинг до хотел

Недоволството в Бургас против плановете на собственика на хотел "България" да строи подземен паркинг в близост до хотела набира сила. След като от ОЗБГ обявиха, че в неделя организират подписка в близост до "Часовника" в Бургас, недоволни граждани стартираха и онлайн петиция, която вече събира подписи

Само за едно денонощие в платформата са се подписали над 700 души. 

Авторите на петицията заявяват, че с не са съгласни да бъде унищожена единствената градинка в центъра на града и приемаме да бъдат отсечени почти всички красиви дървета, които правят щастливи вече няколко поколения бургазлии. Те припомнят, че в центъра на Бургас вече има вече два големи подземни паркинга, като  капацитета и на двата не се използва на 100% - под площад "Кирил и Методий" и до Операта. 

"Ние гражданите сме категорично против общината да прави подаръци на бизнес групи за сметка на гражданите на Бургас.

Ние гражданите сме категорично против общинските служители да унищожават обществени ресурси, за да угодят на едно казино.

Общинските служители нямат право да се преструват, че разрешават проблеми  в полза на обществения интерес, при положение, че в центъра на Бургас вече има 2 подземни паркинга." пишат още авторите на петицията. 

 

Свързани статии
Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки) Увеличават обхвата на синята зона в Бургас, ето къде ще бъде платено паркирането Разширяват с още 100 паркоместа нов паркинг в "Изгрев" Общинският съвет в Бургас се обяви срещу фалшивите новини Георги Дракалиев: Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център Ето причините, които накараха бургазлии да организират подписка срещу нов паркинг Бургаската общественост ще проведе ново обсъждане за скандалния казус с паркинга Атакуваха с фалшиви гласове анкетата на e-Burgas за подземния паркинг до хотел „България“ Димитър Найденов: Канят се да разрушат част от историческия център на Бургас В Бургас тръгва подписка срещу изграждането на подземен паркинг
Тагове
подземен паркинг паркинг хотел българия
Коментари

Още от последните новини