Тръгна и онлайн подписка против подземния паркинг до хотел "България"

Тръгна и онлайн подписка против подземния паркинг до хотел

Недоволството в Бургас против плановете на собственика на хотел "България" да строи подземен паркинг в близост до хотела набира сила. След като от ОЗБГ обявиха, че в неделя организират подписка в близост до "Часовника" в Бургас, недоволни граждани стартираха и онлайн петиция, която вече събира подписи

Само за едно денонощие в платформата са се подписали над 700 души. 

Авторите на петицията заявяват, че с не са съгласни да бъде унищожена единствената градинка в центъра на града и приемаме да бъдат отсечени почти всички красиви дървета, които правят щастливи вече няколко поколения бургазлии. Те припомнят, че в центъра на Бургас вече има вече два големи подземни паркинга, като  капацитета и на двата не се използва на 100% - под площад "Кирил и Методий" и до Операта. 

"Ние гражданите сме категорично против общината да прави подаръци на бизнес групи за сметка на гражданите на Бургас.

Ние гражданите сме категорично против общинските служители да унищожават обществени ресурси, за да угодят на едно казино.

Общинските служители нямат право да се преструват, че разрешават проблеми  в полза на обществения интерес, при положение, че в центъра на Бургас вече има 2 подземни паркинга." пишат още авторите на петицията. 

 

Свързани статии
Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца От днес паркингът пред общината в Поморие е безплатен Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца Ключов паркинг в Поморие вече е безплатен Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол Затварят паркинга край солниците заради почистване в района Довършват проект с 200 паркоместа в "Изгрев" (Снимки) Бургазлии организират подписка за надземен паркинг във "Възраждане" Строят поредния паркинг в "Изгрев" (Снимки)
Тагове
подземен паркинг паркинг хотел българия
Коментари

Още от последните новини