Ето как атрактивният бургаски бръснар Ивайло Бошнаков работи и по празниците (Видео)

Ето как атрактивният бургаски бръснар Ивайло Бошнаков работи и по празниците (Видео) - E-Burgas.com

Един от най-популярните бръснари Ивайло Бошнаков и неговият страхотен екип Таня Стоянова, Петер Янев, Йордан Иванов и Мехмед Надев от Barbershop Billionaire's club, за поредна година изненадват атрактивно своите клиенти и неуморно предлагат услугите си, дори по време на празниците. 

Докато се грижеше за безупречната визия на поредния си клиент Ивайло се бе погрижил за неговото настроение да запретне ръкави и специален коледен оркестър. 

"Затова работим и по празниците", категоричен е топ бръснарят, който за поредна година, бе измислил оригинална идея по празниците. 

Така в стил "Кръстникът", в изпълнение на Иван Пеев, Ивайло се бе отдал на работа на Коледа. 

Бошнаков оставя една успешна година зад гърба си, като се превърна в първия бръснар в Бургас, който създаде собствена Академия за обучение на бръснари, а първите мераклии вече получиха и диплома. Той и екипът му пожелават на бургазлии весело посрещане на новата година и обещават още много изненади през 2023.

Свързани статии
Ново бижу за женска красота отвори врати в Созопол (Видео) Бръснарят Ивайло Бошнаков дарява средства за пострадалите от земетресенията в Турция Първата академия за бръснари в Бургас отвори врати (Видео)
Тагове
Ивайло Бошнаков бръснар
Коментари