Първата академия за бръснари в Бургас отвори врати (Видео)

Първата академия за бръснари в Бургас отвори врати (Видео)  - E-Burgas.com

Всеки желаещ да се превърне в гуру на мъжкото подстригване и правене на бради в Бургас вече ще има тази възможност. Първата академия за бръснари в града вече е факт и тя е дело на популярния топ професионалист в региона Ивайло Бошнаков и неговия Barbershop Bilionaire’s Club.

Академията, която носи гръмкото име на клуба – Academу Bilionaire’s Club бе официално открита вчера и там всеки ще има възможност да учи мъжкия занаят, а сред преподавателите ще бъде и самият Бошнаков.

Залата на новата академия се намира точно срещу салонът Barbershop Bilionaire’s Club като нейния вход е откъм ул. „Александровска“ 78. Вътре са обособени две зали – една за теория и една за практика, като са оборудвани с всичко необходимо курсистите да получат знания и да развиват уменията си с бръснача и гребена. Мястото разполага с огромен балкон, както и с удобен паркинг.

Академията е просторна, светла и приятна за работа и е в съседство със салона, в който бръснарницата посреща клиентите си. „Салонът е само за клиенти, а академията само за курсисти. В нея няма да приемаме хора за подстрижка или брада, само ще обучаваме. Така няма да се засичат клиенти и курсисти“, разкри Ивайло Бошнаков.

Основателят на академията също така обещава, че ще даде всичко от себе си и всеки който има да стане бръснар ще го направи такъв.  

 

Свързани статии
Ново бижу за женска красота отвори врати в Созопол (Видео) Бръснарят Ивайло Бошнаков дарява средства за пострадалите от земетресенията в Турция Ето как атрактивният бургаски бръснар Ивайло Бошнаков работи и по празниците (Видео)
Тагове
Ивайло Бошнаков Barbershop
Коментари

Още от последните новини