Ново бижу за женска красота отвори врати в Созопол (Видео)

Ново бижу за женска красота отвори врати в Созопол (Видео) - E-Burgas.com

Beauty Salon Bilionaire’s Club е първият Barbershop за жени в региона

Дългоочакваната новина за дамите е вече факт – новата перла за женска красота от най-високо качество Beauty Salon Bilionaire’s Club отвори врати и сбъдва мечти. Това се случва на китната созополска улица „Ропотамо“ 1б. Зад амбициозния проект стои не кой да е, а едно от най-доказаните имена в бранша Ивайло Бошнаков. Топ бръснарят, който създава кадри и управлява едни от най-успешните салони за мъжка красота в областта, разкри че новото студио ще от дами за дами. Всъщност то е сбъдната мечта на неговата нежна половинка и спътница в живота – Галя, която вече запретва ръкави в семейния бизнес.

В Beauty Salon Bilionaire’s Club дамите ще могат да се възползват освен от традиционни и по-специални фризьорски услуги, маникюр, педикюр, козметични процедури, масажи, поставяне на мигли и всичко необходимо за женската красота.

„Както знаете като правим нещо го правм както трябва. Не спестяваме нито средства, нито усилия, все едно го правим за цял живт“, разясниха семейство Бошнакови.

След няколкомесечната трескава подготовка студиото вече работи в съседство с мъжкия Barbershop Bilionaire’s Club, където двойките ще могат да ходят заедно на разкрасяване.

Свързани статии
Бръснарят Ивайло Бошнаков дарява средства за пострадалите от земетресенията в Турция Ето как атрактивният бургаски бръснар Ивайло Бошнаков работи и по празниците (Видео) Първата академия за бръснари в Бургас отвори врати (Видео)
Тагове
Ивайло Бошнаков бръснар
Коментари

Още от последните новини