Ето докъде стигна ремонтът на бул. "Демокрация"

Ето докъде стигна ремонтът на бул.

Обновяването на бул. "Демокрация" продължава, като от днес вече се работи и на следващ участък - от "Сан Стефано" до "Ген. Гурко", в източното платно, откъм блок Краставицата. За целта автомобилното движение е ограничено, но засега не е спряно.

В споменатия участък работата започна периферно, както и при предишните етапи на ремонта. Най-напред се подменят бордюри и тротоарна настилка. 

Свързани статии
Ремонти на "Тракия" затрудняват влизането в столицата Променят няколко автобусни маршрута заради асфалтиране на кръстовище Затварят алея за движение на МПС в Созопол заради ремонти Туристическият бранш очаква от началото на май да започнат груповите пътувания Започнаха усилени ремонти в Немската гимназия (Снимки) От лятото пътуваме в Европа само с ковид сертификат Спират движението между "Патриарх Евтимий" и "Шейново" за две седмици заради ремонти Туроператори задлъжняли с 60 млн.лв. заради отменени пътувания Над 130 млн. лв. изсипани в ремонт на третокласни пътища през 2020 Започва подмяната на стари ВиК тръби в центъра на Бургас
Тагове
ремонт път булевард демокрация
Коментари

Още от последните новини