Една от звездите на шампиона Нефтохимик сложи край на кариерата си

Една от звездите на шампиона Нефтохимик сложи край на кариерата си - E-Burgas.com

Центърът Стоян Самунев на изпроводяк: Или живееш с волейбола или няма смисъл да изпитваш от сладостите и горчивините му!

Центърът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Стоян Самунев сложи край на кариерата си след 25 години на терена. Опитният състезател съобщи новината с емоционална публикация във Фейсбук. 

Волейболистът бе част от шампионския тим при спечелването на петте му титли в Суперлигата, както и четирите Купи и три Суперкупи на България. Печели златото три пъти и с ЦСКА. 

Ето какво класи постът в социалната мрежа:

"Хубаво е когато човек мечтае. И още по-хубаво е мечтите да се сбъдват. Една от моите бе да завърша състезателната си кариера с шампионски трофей. Сбъдна се, но не по начина, по който си представях, липсва ми емоцията, която не може да бъде описана. Със смесени чувства се разделям с дългия квадрат. Всичко започна през далечната 1995 година в един хубав слънчев пролетен ден и завърши в един хубав слънчев пролетен ден през 2020 година. За тези 25 години изграждах един състезател, който вървеше в правилната посока, стигна и своя зенит. Волейболът ми даде много……………. Това не беше просто спорт. Волейболът е живот ……..! Живееш го, живееш с него или просто няма смисъл да опитваш от сладостите и горчивините му! Благодаря на всички, с които съм работил през този четвърт век. Историята ми започна и преминавайки през Хебър (Пазарджик),  Левски, Локомотив (Пловдив), Марек Юнион-Ивкони (Дупница) (2002-2003), Лукойл-Нефтохимик (2003-2008), ЦСКА (2008-2012) и завърши в Нефтохимик 2010 (2012-2020), за който изиграх 12 сезона!

За мен беше чест!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Какво следва ли?!.............Не знам"

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас
Тагове
волейбол спорт стоян самунев
Коментари