Доган се показа пред симпатизантите, ДПС нападна кмета на Бургас, управляващи и президент (Видео)

Доган се показа пред симпатизантите, ДПС нападна кмета на Бургас, управляващи и президент (Видео) - E-Burgas.com

Ахмед Доган в крайна сметка се показа, но само пред симпатизантите си, които бяха докарани с автобуси още снощи. Гостите му бяха поканени на прага на лъскавата резиденция, където слушаха пламенна реч на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, в компанията на Доган, който излезе по къси гащи и риза. В кратко слово почетният председател на партията благодари на симпатизантите, но Карадайъ бе далеч по-краен.

Той обвини директно бургаския кмет, който днес също дойде сред протестиращите граждани, че е заел позиция против тежкото полицейско разделение, както и управляващите от ГЕРБ и президента Румен Радев. Вижте цялата му реч във видеото в официалния канал на ДПС в YouTube.

 

Свързани статии
Президентът кани ДПС на консултации ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"?
Тагове
доган дпс росенец
Коментари

Още от последните новини