Доган се показа пред симпатизантите, ДПС нападна кмета на Бургас, управляващи и президент (Видео)

Доган се показа пред симпатизантите, ДПС нападна кмета на Бургас, управляващи и президент (Видео) - E-Burgas.com

Ахмед Доган в крайна сметка се показа, но само пред симпатизантите си, които бяха докарани с автобуси още снощи. Гостите му бяха поканени на прага на лъскавата резиденция, където слушаха пламенна реч на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, в компанията на Доган, който излезе по къси гащи и риза. В кратко слово почетният председател на партията благодари на симпатизантите, но Карадайъ бе далеч по-краен.

Той обвини директно бургаския кмет, който днес също дойде сред протестиращите граждани, че е заел позиция против тежкото полицейско разделение, както и управляващите от ГЕРБ и президента Румен Радев. Вижте цялата му реч във видеото в официалния канал на ДПС в YouTube.

 

Свързани статии
Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Десетки доброволци запретнаха ръкави в чистене на Росенец ГЕРБ изпревари ДБ за комисията "Росенец" Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж ДПС дръпна на "Демократична България" в борбата за втори мандат от Бургас ВАС: Плажът пред Догансарай влиза в кадастъра като защитена територия Върховният съд отказа да спре вписването на "Росенец" като плаж Безплатно автокино пред Догансарай довечера Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор
Тагове
доган дпс росенец
Коментари

Още от последните новини