До две седмици става ясно кога и как ще завърши учебната година

До две седмици става ясно кога и как ще завърши учебната година - E-Burgas.com

Към момента няма решение за връщане на ученици в училище, казаха за "По света и у нас" от просветното министерство.

Министерството започва срещи със синдикати, директори, учители, родители, за да се вземе решение както за завършването на годината, така и начина на провеждане на изпитите.

Необходими са още около две седмици и в зависимост от епидемиологичната обстановка ще бъдат обявени конкретни дати за изпитите и приключване на годината. До 10 май ще бъде обявен материалът, върху който ще бъдат изпитите на база проучване в училищата. Няма да се включва материал, който не е преподаван поради обективни причини, породени от ситуацията.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии
Тагове
ученици МОН изпити дистанционно обучение
Коментари

Още от последните новини