Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения

Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения - E-Burgas.com

Днес е ден за размисъл преди парламентарните и президентските избори в неделя. В сила са някои ограничения.

Не се допуска предизборна агитация, до края на изборния ден утре не е разрешено публикуването на данни от социологически проучвания, допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите.

Забраната се отнася и до профилите в социалните мрежи. За втори път в историята изборите у нас ще се проведат изцяло на машини, а за първи път парламентарните и президентските съвпадат и ще се проведат 2 в 1.

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите МВР пусна телефонна линия за сигнали, свързани с изборите "Закрила на детето" към политиците: Винмавайте с правата на децата по време на кампаниите си
Тагове
избори ден за размисъл
Коментари