Деца от Созопол изумиха с таланта си в конкурс за есе, вижте какво написаха

Деца от Созопол изумиха с таланта си в конкурс за есе, вижте какво написаха - E-Burgas.com

Ученици от Созопол плениха журито от общината и МКБППМН по време на конкурс. Децата отпуснаха свободно мисълта си на тема „Победа, мир и обединение“, чиито най-добри есета бяха отличени.

Тъй като получените есета за първа категория са в пъти повече от тези за втора, комисията реши да обедини двете категории и да класира по двама ученици съответно на I-во, II-ро и III-то място.

След анализ на всяко съчинение, петчленната комисия обяви за победители:
I-во място - Стилян Калоянов, VI кл. и Теодора Филева, VI кл.
II-ро място - Симона Вълкова, VII кл. и Михаил Иванов X кл.
III-то място - Стела Христова, X кл. и Диана Желева, VI кл.

„Всички участници ще получат грамота за достойно представяне, първенците ще зарадваме със смарт гривни, Симона и Михаил ще получат безжични тонколони, а Стела и Диана - стерео слушалки“, разкриват от община Созопол.

Ето ги и най-добрите творби:

Стилян Калоянов

Теодора Филева VI “б” клас

Симона Иванова Вълкова

Михаил Иванов

Стела Христова

Диана Желева

Галерия
Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол
Коментари

Още от последните новини