ДАНС проверява Българския енергиен холдинг

ДАНС проверява Българския енергиен холдинг - E-Burgas.com
dir.bg

ДАНС извършва проверки в Българския енергиен холдинг. Пред NOVA TV изпълнителният директор на дружеството Валентин Николов заяви, че става въпрос за рутинни проверки от страна на агенцията, както и за проверка по сигнал.

Този сигнал, по думите на Николов, не засяга работата на Българския енергиен холдинг. По последна информация става дума за подадения сигнал до служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи Бойко Рашков във връзка с изграждането на газовата връзка с Гърция, по който от силовото министерство образуваха проверка преди седмица.

Свързани статии
ДАНС проверява 47 „златни паспорти“ по сигнал на Министерството на правосъдието Протестиращи се събират пред сградата на ДАНС Трагедия! Братче и сестриче на 2 и 3 години намерени убити, задържаха родителите Ето как премина срещата между президента и представителите на полицията и ДАНС (Видео) Спецприкуратурата влезе в президенството, двама служители са с отнет достъп до квалифицирана информация НАП и ГДБОП налазиха морето, следят под лупа приходите от туризъм
Тагове
ДАНС
Коментари