Зуека прави изложба в Бургас

Зуека прави изложба в Бургас - E-Burgas.com

Неочаквано добра колаборация извън екрана осъществяват две телевизионни лица Васил Василев- Зуека и Гергана Лалова. Този път и двамата са в кадър, тъй като за разлика от Зуека, Лалова не се появява на екран. Тя е художник гримьор в екипа на „Глобал филмс“ за предавания и телевизионни проекти, а сред тях са „Господари на ефира“, „Като две капки вода“, „Маскирания певец“, „Пълна лудница“, „Великолепната шесторка“,“ България търси талант“ и др. Освен това амплоа, Лалова е изградила авторитет като успешна художничка, с много реализирани изложби.

Двамата със Зуека ще се представят пред бургаска публика със съвместна изложба живопис. Тя ще бъде представена в галерия „Богориди“. Вернисажът е на 3 август от 16.00 до 18.00 часа.

Свързани статии
Показват вещите на Тончо Русев в изложба Бургаска галерия празнува 25 години с впечатляваща изложба Бургазлии скоро ще се снимат 3D с египетски богове само с един клик Бургас прие ценни шедьоври на Пикасо Бележит творец предизвика фурор на изложбата си в Поморие (Снимки) Деца от Украйна редят изложба в Бургас Бургаски ученици посветиха виртуална изложба на Апостола (Видео) Бургас събира най-добрите майстори в страната в изложба на Ненко Токмакчиев Бургас отново става киноложки център, кучета ще танцуват и ловят фризби Нареждат над 100 произведения в изложба послучай „75 години Бургаска художествена галерия”, откриването е днес
Тагове
зуека изложба
Коментари

Още от последните новини