Бургаска галерия празнува 25 години с впечатляваща изложба

Бургаска галерия празнува 25 години с впечатляваща изложба - E-Burgas.com

Емблематичната бургаска галерия “Ети“ на ул. „Антим Първи“ 43, празнува 25 години с впечатляваща експозиция. В нея са включени картини само на български автори. Юбилейната експозиция е открита от днес.

Представени са 43 платна на български художници и приложници, с които галерията работи от години.

„Ще празнуваме заедно художници и приятели, любовта към съвременното българско изкуство, която отстояваме с донкихотовски инат вече 25 години! “,сподели Ети Тодорова, собственик на известната галерия.

В експозицията са включени творби на Анна Михайлова, Станислав Вардев, Ангелина Недин и др., с която галерията работи от години.

Свързани статии
Показват вещите на Тончо Русев в изложба Отбелязваме 145 години от Шипченската епопея Бургазлии скоро ще се снимат 3D с египетски богове само с един клик Бургас прие ценни шедьоври на Пикасо Бележит творец предизвика фурор на изложбата си в Поморие (Снимки) Бургас отбелязва 120 години от рождението на Петко Задгорски с непоказвани творби Деца от Украйна редят изложба в Бургас Държавният архив в Бургас чукна 70 години Бургаски ученици посветиха виртуална изложба на Апостола (Видео) Бургас събира най-добрите майстори в страната в изложба на Ненко Токмакчиев
Тагове
галерия юбилей изложба
Коментари