Бургазлия наруши заповед за домашно насилие, опита да удуши майка си

Бургазлия наруши заповед за домашно насилие, опита да удуши майка си - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Красимир К., обвинен в неизпълнение на съдебна заповед за защита от домашно насилие.

Той е обвинен за това, че не е изпълнил заповед за защита от домашно насилие  на Районен съд – Бургас, издадена на 04.11.2020 г., с която на Красимир е забранено да доближава жилището на неговата майка и нейните места за социални контакти и отдих в град Бургас на разстояние по-малко от 100 метра. Престъплението е осъществено за времето от 06.12.2020 година до 08.12.2020 година в град Бургас.

По време на разследването е установено, че Красимир не е изпълнил съдебната заповед и на три пъти е влязъл или е опитал да влезе в апартамента на майка си. Деянията са осъществени в горепосочения период от време.

При първия случай проникнал в жилището и заплашил майка си, че  ще я изгони, ще й вземе апартамента, казал й, че до 06 ч. сутринта трябва да го напусне.

При втория случай обвиняемият проникнал със сила в апартамента и започнал да крещи, след което хванал за врата 81-годишната жена и започнал да я души, заплашвайки я, че ще я убие.

При третото деяние опитал да влезе в жилището, използвайки ключ, звънял на звънеца и блъскал по вратата.

Определението на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Над 25 жени у нас са загубили живота си влседсвтие на насилие Разбиха наркооранжерия на 20-годишен в центъра на Бургас, задържани са и две девойки Междусъседска свада вкара за пореден път Димитър Милков в ареста Три млади бургазлийки клиентки на прокуратурата заради търговия с наркотици Арестуваха десет дилъри в Бургас за седмица Решетки за Стефан заради бутилка Блек Рам от 7,90 лв. 17-годишна ученичка от Бургас е задържана за разпространение на наркотици Задържаха под стража мъж, обвинен за палеж в Русокастро Множество арести и глоби при мащабна акция в Бургаско Непълнолетни пребиха ученик в покрайнините на поморийско село
Тагове
домашно насилие прокуратура арест
Коментари

Още от последните новини