Бургаските митничари с нов удар по контрабандата на границата

Бургаските митничари с нов удар по контрабандата на границата - E-Burgas.com

Над 11 000 текстилни изделия задържаха митническите служители от ТД Митница Бургас при проверка на товарен автомобил.

На 06.12.2021 г. на МП Капитан Андреево влекач с полуремарке с турска регистрация влиза в страната от Турция на път за Германия и Холандия. Шофьорът представя редовни документи за превозваната стока - авточасти и текстилни изделия. По метода „анализ на риска“ превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка.

Митническите инспектори установяват, че броя на декларираните 277 колета отговаря на описаните в документите, но има разминаване в броя на артикулите. В товарното помещение са открити недекларирани 11 830 текстилни изделия, сред които дамски пуловери, якета, шалове, тениски и бельо, както и 5090 детски дрешки. Контрабандната стока е задържана. На водача на товарния автомобил е съставен акт по Закона за митниците.

Свързани статии
Пресякоха контрабанда на голямо количество стоки на "Капитан Андреево" Бургаски митничари задържаха хиляди контрабандни парфюми за над 50 бона Тежки дни очакват Христо и Георги, които опитаха пренесат наркотици в Турция Пресякоха контрабанда на злато за близо 700 хил. лв. на българо-турската граница (Снимки) Пореден удар на бургаските митничари Бургаски и пловдивски митничари с пореден удар срещу контрабандата Бургаски митничари пресякоха контрабанда на злато за над 100 бона Задържаха молдовец, обвинен в контрабанда на секс стимуланти Бургаски митничарски разкриха контрабанда на ветеринарни лекарства за 90 хил.лв. Топ удар на бургаските митничари на "Лесово"
Тагове
контрабанда
Коментари

Още от последните новини