Бургаската общественост ще проведе ново обсъждане за скандалния казус с паркинга

Бургаската общественост ще проведе ново обсъждане за скандалния казус с паркинга - E-Burgas.com

В новата среща ще участват местни архитекти, културни дейци, журналисти и други

Бургаската общственост ще проведе ново обществено обсъждане по темата за нов подземен паркинг под градинката на хотел „България“, казус който скандализира града последните дни.

Причината за официален нов дебат е, че част от гражданите, допуснати до първото обществено обсъждане, което се проведе онлайн, смятат че такова на практика не е било проведено заради явен подбор на участниците. „На едни бе давана думата, а други десетки граждани и журналисти останаха с „вдигнати“ ръце“, сподели общинският съветник Стоян Царев.

Обсъждането отново ще бъде на тема „Предложение за изграждане на подземен и надземен паркинг, и благоустрояване на прилежащите пешеходни зони пред западната и северната фасади на хотел „България" ,град Бургас", като вече заявен интерес към обсъждането има от известни бургаски архитекти, културни дейци, журналисти и др.

Организагорите подчертават, че ако някой няма възможност да се включи, но има въпроси, може да ги изпратят на имейл [email protected] и те ще бъдат зададени.

Свързани статии
Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Канят поморийци на обществено обсъждане за поемане на дългосрочен общински дълг От днес паркингът пред общината в Поморие е безплатен Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца Ключов паркинг в Поморие вече е безплатен Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни В Созопол канят гражданите на публично обсъждане на бюджета Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол Затварят паркинга край солниците заради почистване в района Община Поморие обсъжда с гражданите необходимостта от поемане дългосрочен дълг
Тагове
подземен паркинг паркинг обществено обсъждане хотел българия
Коментари

Още от последните новини