Бургаската общественост ще проведе ново обсъждане за скандалния казус с паркинга

Бургаската общественост ще проведе ново обсъждане за скандалния казус с паркинга - E-Burgas.com

В новата среща ще участват местни архитекти, културни дейци, журналисти и други

Бургаската общственост ще проведе ново обществено обсъждане по темата за нов подземен паркинг под градинката на хотел „България“, казус който скандализира града последните дни.

Причината за официален нов дебат е, че част от гражданите, допуснати до първото обществено обсъждане, което се проведе онлайн, смятат че такова на практика не е било проведено заради явен подбор на участниците. „На едни бе давана думата, а други десетки граждани и журналисти останаха с „вдигнати“ ръце“, сподели общинският съветник Стоян Царев.

Обсъждането отново ще бъде на тема „Предложение за изграждане на подземен и надземен паркинг, и благоустрояване на прилежащите пешеходни зони пред западната и северната фасади на хотел „България" ,град Бургас", като вече заявен интерес към обсъждането има от известни бургаски архитекти, културни дейци, журналисти и др.

Организагорите подчертават, че ако някой няма възможност да се включи, но има въпроси, може да ги изпратят на имейл [email protected] и те ще бъдат зададени.

Свързани статии
Нов паркинг облекчава трафика в "Изгрев", строят и зона за отдих (Снимки) Нов безплатен паркинг в Несебър Съобщение от община Бургас Нов паркинг и алеи ще изникнат в "Изгрев" (Снимки) Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки) Увеличават обхвата на синята зона в Бургас, ето къде ще бъде платено паркирането Разширяват с още 100 паркоместа нов паркинг в "Изгрев" Общинският съвет в Бургас се обяви срещу фалшивите новини Георги Дракалиев: Фалшива новина е, че община Бургас се готви да разреши разрушаването на част от историческия център Тръгна и онлайн подписка против подземния паркинг до хотел "България"
Тагове
подземен паркинг паркинг обществено обсъждане хотел българия
Коментари

Още от последните новини