Бургаска сватбена агенция представя линията на американска топ дизайнерка на „Мисис Планет 2022"

Бургаска сватбена агенция представя линията на американска топ дизайнерка на „Мисис Планет 2022

Сцената на бляскавата вечер потапя гостите в невероятната атмосфера на замъка „Влюбен във вятъра"

Бургаската сватбена агенция „Брилянтин" е следващият топ участник, който ще вземе участие на ревюто в гала вечерта на BURGAS SUMMER FESTIVAL и „МИСИС ПЛАНЕТ 2022" на 15-ти юли. Агенцията ще представи линията на популярната американска дизайнерка SHERI HILL, която ще създаде невероятни емоции и възхищение както в претендентките за короната така и у присъстващите.   

SHERI HILL е топ тренд на дизайнерите и безспорен лидер в световен мащаб. Плеяда от известни личности са дефилирали с нейните модели по червения килим на различни събития. Благодарение на „Брилянтин"-Бургас всяка дама може да се сдобие с рокля на бранда без да пътува до Америка, а широкият диапазон от модели може да задоволи и най-капризния вкус.

„Брилянтин" не само засвиделства поредното си модно присъствие, но и за сетен път доказва , че в бутика им винаги на почит е красотата във всичките и форми и измерения.

Друг любопитен момент, който издават организаторите, е свързан с атмосферата, в която ще бъдат потопени присъстващите на двете събития. Декори от замъка „Влюбен във вятъра" на сецната на конкурса, ще потопят публиката в магичната атмосфера на най-посещавания туристически обект в България.

Замъкът „Влюбен във вятъра", който е партньор на BURGAS SUMMER FESTIVAL и „МИСИС ПЛАНЕТ 2022", е обявен за туристически обект No.1 на България от Министерството на туризма и само в рамките на година е отличен като „Най-добра фамилна атракция в Европа за 2021" и „Най-добра сватбена дестинация". Припомняме, че замъкът е в световния топ 100 на туристическите обекти в света и е носител на наградата за „Най-добър екологичен комплекс", като филмови компании от цял свят са го избирали за продукциите си.

Междувременно организаторите издават и част от журито, което ще определи „МИСИС ПЛАНЕТ 2022". Сред тях е и „Мис България'98" Наталия Гуркова-Михалевич, която ще допринесе допълнителен колорит на масата на журито. Tам ще бъдaт още и популярният ТВ и филмов продуцент от САЩ с български корени Зий Ребело, както и генералният директор на „Мис Украйна-Юг"  и „Мисис Туризъм Европа 2020" Татяна Савченко.

BURGAS SUMMER FESTIVAL и МИСИС ПЛАНЕТ 2022 ще се проведат в обновения „Културен дом на НХК" na 15 юли от 20:00 часа. Припомняме, че местата за присъстващите са ограничени и могат да се заявят на +359896811508

 

Галерия
Свързани статии
Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Търси се новата Кралица на Бургас Започват кастингите за Кралица на Бургас Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас"
Тагове
мис мисис кралица
Коментари

Още от последните новини