Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение

Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение - E-Burgas.com

Конкурсът Мисис Бургас 2022 г ще се проведе на 24- ти март, в навечерието на най- женския християнски празник- Благовещение. Организаторите на конкурса отново ще предложат на жители и гости на морския град едно невероятно изживяване, едно истинско емоционално, красиво и пищно тържество на женската красота. Всички участнички, дръзнали да се впуснат в надпреварата за титлата Мисис Бургас 2022 г ще изпитат неповторими емоции и ще станат част от едно невероятно изживяване, казват организаторите на конкурса .

„Смятаме, че след близо три години тежки епидемиологични ристрикции, заради Ковид, хората заслужават да си отпуснат душите и да станат част от тази красива модна еуфория. Наясно сме, че и в момента ситуацията заради пандемията е тежка за всички ни, но живота е по- силен от всички пандемии, които са преминали и са познати на човечеството. Именно пораади тази причина, държим конкурсът Мисис Бургас 2022 г да се проведе в навечерието на Благовещение, християнския празник, който отбелязва зараждането на живота. Такава беше наложената преди години традиция. Ние не твърдим, непременно, че красотата ще спаси света, но твърдо вярваме, че в такива особени времена хората имат нужда от повече красота, от повече сплотеност, от много вяра, и от повече специални моменти."- категорични са организаторите на конкурса.

Десетки кандидатки, до този момент, са заявили желание чрез страницата на Мисис Бургас, да се впуснат в надпреварата за короната. От днес стартира и официалния кастинг. Всички омъжени дами, желаещи да участват в надпревара за титлата все още могат да го направят, като се запишат за участие. Кандидатките могат да изпращат кратка информация за себе си, снимки- в цял ръст и в близък план, както и контакт за обратна връзка на страницата на конкурса във Фейсбук или на e-mail: [email protected]  

Галерия
Свързани статии
Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Валерия Докузова заблестя в уникална фотосесия снимана за благотворителния бал на Мисис Бургас Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен (Снимки) Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас Ден за размисъл преди изборите утре Портретът на новия крал на Великобритания Чарлз III - откровен, сдръжан и недолюбван Краят на една епоха: Почина Кралица Елизабет II Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки)
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини