Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение

Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение - E-Burgas.com

Конкурсът Мисис Бургас 2022 г ще се проведе на 24- ти март, в навечерието на най- женския християнски празник- Благовещение. Организаторите на конкурса отново ще предложат на жители и гости на морския град едно невероятно изживяване, едно истинско емоционално, красиво и пищно тържество на женската красота. Всички участнички, дръзнали да се впуснат в надпреварата за титлата Мисис Бургас 2022 г ще изпитат неповторими емоции и ще станат част от едно невероятно изживяване, казват организаторите на конкурса .

„Смятаме, че след близо три години тежки епидемиологични ристрикции, заради Ковид, хората заслужават да си отпуснат душите и да станат част от тази красива модна еуфория. Наясно сме, че и в момента ситуацията заради пандемията е тежка за всички ни, но живота е по- силен от всички пандемии, които са преминали и са познати на човечеството. Именно пораади тази причина, държим конкурсът Мисис Бургас 2022 г да се проведе в навечерието на Благовещение, християнския празник, който отбелязва зараждането на живота. Такава беше наложената преди години традиция. Ние не твърдим, непременно, че красотата ще спаси света, но твърдо вярваме, че в такива особени времена хората имат нужда от повече красота, от повече сплотеност, от много вяра, и от повече специални моменти."- категорични са организаторите на конкурса.

Десетки кандидатки, до този момент, са заявили желание чрез страницата на Мисис Бургас, да се впуснат в надпреварата за короната. От днес стартира и официалния кастинг. Всички омъжени дами, желаещи да участват в надпревара за титлата все още могат да го направят, като се запишат за участие. Кандидатките могат да изпращат кратка информация за себе си, снимки- в цял ръст и в близък план, както и контакт за обратна връзка на страницата на конкурса във Фейсбук или на e-mail: [email protected].  

Галерия
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини