Бойко Борисов обяви дългоочакваните решения (Видео)

Бойко Борисов обяви дългоочакваните решения (Видео) - E-Burgas.com

Очакваните от хилядите протестиращи "интересни решения" на премиера Бойко Борисов се оказаха заявка за рестарт, искане за нова Конституция и свикване на Велико народно събрание.

Пресслужбата на правителството публикува обръщение на министър-председателя Бойко Борисов, в което той обяснява, че масовите протести за оставката му са организирани от олигарси, че президентът е разединител на нацията и че правителството му всъщност е свършило много работа.

Борисов предлага свикване на Велико народно събрание (ВНС), което да въведе промени в Конституцията:

 - Броят на народните представители да бъде намален наполовина - от сегашните 240 на 120;

- При ВНС броят на народните представители да бъде намален - от 400 на 280;

Свързани статии
Премиерът Борисов отрече да има дете от манекенката Борислава Йовчева Румен Радев: Оставката на правителството е единственият изход от кризата (Видео) Премиерът: Искат пак "Кабинет Орешарски" Борисов във Фейсбук: Вдигнатите юмруци не са символ на демокрацията Президентът се обяви за честни предсрочни избори (Видео) Манолова към Борисов: Кой ви написа речта? Сачева: Кабинетът изкарва мандата си докрай с премиер Бойко Борисов Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) 29 милиарда евро за България от ЕС за следващите седем години Борисов се надява на споразумение в Брюксел
Тагове
бойко борисов премиер
Коментари

Още от последните новини