Бойко Борисов обяви дългоочакваните решения (Видео)

Бойко Борисов обяви дългоочакваните решения (Видео) - E-Burgas.com

Очакваните от хилядите протестиращи "интересни решения" на премиера Бойко Борисов се оказаха заявка за рестарт, искане за нова Конституция и свикване на Велико народно събрание.

Пресслужбата на правителството публикува обръщение на министър-председателя Бойко Борисов, в което той обяснява, че масовите протести за оставката му са организирани от олигарси, че президентът е разединител на нацията и че правителството му всъщност е свършило много работа.

Борисов предлага свикване на Велико народно събрание (ВНС), което да въведе промени в Конституцията:

 - Броят на народните представители да бъде намален наполовина - от сегашните 240 на 120;

- При ВНС броят на народните представители да бъде намален - от 400 на 280;

Свързани статии
Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Радев призова Борисов да се кандидатира за президент Кои са най-богатите политици у нас? Борисов в Бургас: След 10 години около Северния обход ще има нови квартали Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН Петър Илиев ще е кандидатът за премиер на ИТН Премиерът Стефан Янев: Време е за политически действия Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям Борисов се явява на разпит в МВР, ще бъде ли задържан?
Тагове
бойко борисов премиер
Коментари

Още от последните новини