Борисов: Рашков ми прати призовка да се явя в четвъртък, дано изляза жив

Борисов: Рашков ми прати призовка да се явя в четвъртък, дано изляза жив  - E-Burgas.com

"Слави да си поеме политическата отговорност и да видим колко може" заяви бившият премиер

Бойко Рашков ми е пратил призовка да се явя в четвъртък за снемане на сведения. Трябва да си нося лична карта. Това съобщи току-що Бойко Борисов на брифинг.

"Току що я получих призовката и дойдох да ви кажа, защото все пак не водя шоу в най-гледаното време. От Бойко Рашков не знам какво мога да участвам. Сигурно ще ме пита защо съм участвал в изборите и защо съм им бил лидерите в София. Може да ме питат защо не съм купувал гласове като другите и кога ще се откажа. Отново ГЕРБ е костицата в гърлото, която не могат да преглътнат. Не могат да направят Слави първи и да направят мушенгията. Надявам се да изляза жив. Или въобще да изляза, може да ме задържат. Те така се разправят с опозицията" заяви Борисов. 

Той съобщи, че ще поиска оставката на Централната избирателна комисия.

"Самознанството да се обявиш за победител преди да има официални резултати, означава че имаш някаква информация. Вече стотици милиони се изхарчиха за избори, а да не говорим, че идват и президентски. Какво им липсва сега? Ние сме се отдръпнали, нека да си гласуват правителство. Ние сме казали, че сме опозиция, другите да си поемат отговорност. Слави да си поеме политическата отговорност и да видим колко може" заяви Борисов.

Според него народът е казал, че не иска ГЕРБ да бъде "изчегъртан", но не иска и ГЕРБ да управлява. 

Една работа трябваше да свърши президентът Румен Радев за 5 г. Да организира честни избори, а то стана хаос и хората са уплашени, коментира Борисов.

"Ако искаха спокойствие да бяха поканили Симеон Сакскобурготски за премиер" заяви бившият премиер.

Свързани статии
Кои са най-богатите политици у нас? Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Борисов в Бургас: След 10 години около Северния обход ще има нови квартали Бойко Рашков: Оградата на границата изобщо не е поддържана ГЕРБ-СДС представиха проектокабинета си, почти няма промени Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров Хаджигенов ще иска изслушване на Рашков и Стоилов за Гешев веднага след клетвата Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям
Тагове
Бойко Рашков Бойко Борисов ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини