Борисов: Рашков ми прати призовка да се явя в четвъртък, дано изляза жив

Борисов: Рашков ми прати призовка да се явя в четвъртък, дано изляза жив  - E-Burgas.com

"Слави да си поеме политическата отговорност и да видим колко може" заяви бившият премиер

Бойко Рашков ми е пратил призовка да се явя в четвъртък за снемане на сведения. Трябва да си нося лична карта. Това съобщи току-що Бойко Борисов на брифинг.

"Току що я получих призовката и дойдох да ви кажа, защото все пак не водя шоу в най-гледаното време. От Бойко Рашков не знам какво мога да участвам. Сигурно ще ме пита защо съм участвал в изборите и защо съм им бил лидерите в София. Може да ме питат защо не съм купувал гласове като другите и кога ще се откажа. Отново ГЕРБ е костицата в гърлото, която не могат да преглътнат. Не могат да направят Слави първи и да направят мушенгията. Надявам се да изляза жив. Или въобще да изляза, може да ме задържат. Те така се разправят с опозицията" заяви Борисов. 

Той съобщи, че ще поиска оставката на Централната избирателна комисия.

"Самознанството да се обявиш за победител преди да има официални резултати, означава че имаш някаква информация. Вече стотици милиони се изхарчиха за избори, а да не говорим, че идват и президентски. Какво им липсва сега? Ние сме се отдръпнали, нека да си гласуват правителство. Ние сме казали, че сме опозиция, другите да си поемат отговорност. Слави да си поеме политическата отговорност и да видим колко може" заяви Борисов.

Според него народът е казал, че не иска ГЕРБ да бъде "изчегъртан", но не иска и ГЕРБ да управлява. 

Една работа трябваше да свърши президентът Румен Радев за 5 г. Да организира честни избори, а то стана хаос и хората са уплашени, коментира Борисов.

"Ако искаха спокойствие да бяха поканили Симеон Сакскобурготски за премиер" заяви бившият премиер.

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата
Тагове
Бойко Рашков Бойко Борисов ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини