Близо 30 градуса по морето и днес, грабвайте хавлиите

Близо 30 градуса по морето и днес, грабвайте хавлиите - E-Burgas.com

Горещ ще бъде днешния почивен ден. Очаква се времето да бъде слънчево и само над-планините да се развие купеста облачност в следобедните часове.

Най-топло се очаква да е в Северна България и в Югозападна. Традиционно живакът ще показва 34-35 градуса в Пловдив, Благоевград и Сандански.

Над Черноморието също ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 28 – 29 градуса, а на морската вода – 26 – 27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В неделя също ще е слънчево с температури около 32 – 33 градуса. Леко захлаждане и валежи се очакват в края на следващата работна седмица. 

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
жега плажове море време
Коментари

Още от последните новини