Близки на Милен Цветков се събраха да почетат паметта на журналиста

Близки на Милен Цветков се събраха да почетат паметта на журналиста - E-Burgas.com

Близки и приятели на Милен Цветков се събраха в столичния храм "Свети Седмочисленици". Те почитат паметта на журналиста, който загина в тежка катастрофа на 19 април миналата година, показа БНТ.

Най-близките роднини на Милен Цветков, включително и дъщеря му, дойдоха на панихидата по повод 1 година от неговата кончина.

Присъстват най-близките приятели на Милен, хора, които го познават от студентските, дори от ученическите години, хора, с които той е тръгнал по професионалния си път в телевизията, а след това и в журналистиката.

Един от най-близките му приятели е Камен Воденичаров, с когото са заедно още от студентското предаване "Ку-Ку".

"Аз мисля, че за Милен Цветков трябва да помним това, че беше своенравен. Беше човек, който се развива в професията на сериозната журналистика така, че да провокира, да вади събеседниците си от зоната си на комфорт, да търси истината и го постигаше по свой собствен начин", заяви Камен Воденичаров.

Според хората, които са се събрали, 1 година след катастрофата с Милен Цветков, делото все още не е приключило и според тях това е знак, че съдебната система работи тромаво и бавно.

Свързани статии
Обжалват присъдата по делото за смъртта на Милен Цветков 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Убиецът на Милен Цветков иска на свобода Кристиян Николов няма да обжалва ареста си Дарители събраха 150 хил. лв. за децата на Милен Цветков Правен свят: Обвинението в умишлено убийство на Милен Цветков е правилно Обвиниха Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков Пускат приятелите на Кристиян от джипа-убиец срещу 10 хил.лв. гаранция Синът на депутата Лъчезар Иванов проговори за катастрофа
Тагове
милен цветков помен
Коментари

Още от последните новини