Убиецът на Милен Цветков иска на свобода

Убиецът на Милен Цветков иска на свобода - E-Burgas.com

Съдът ще гледа днес молбата на Кристиан Николов, обвинен за катастрофата с Милен Цветков, мярката му за неотклонение да бъде изменена. Той настоява да бъде освободен от ареста, предаде БГНЕС.

22-годишният Кристиан Николов навръх Великден уби с автомобила си журналиста Милен Цветков. Фаталната катастрофа стана на кръстовище в София докато Цветков чакаше в колата си на червен светофар.

По време на инцидента в колата на Кристиат бяха синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и 21-годишната Симона Цветкова, които също получиха обвинения, че са затаили истина и са с гаранции от по 10 хиляди лева.

За майката на Кристиан Николов - Десислава обвинението е, че е предоставила автомобил на дрогирания си син и е пусната под гаранция от 100 000 лева.

Свързани статии
Обжалват присъдата по делото за смъртта на Милен Цветков Близки на Милен Цветков се събраха да почетат паметта на журналиста 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Кристиян Николов няма да обжалва ареста си Дарители събраха 150 хил. лв. за децата на Милен Цветков Правен свят: Обвинението в умишлено убийство на Милен Цветков е правилно Обвиниха Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков Пускат приятелите на Кристиян от джипа-убиец срещу 10 хил.лв. гаранция Синът на депутата Лъчезар Иванов проговори за катастрофа
Тагове
Кристиян Николов Милен Цветков
Коментари

Още от последните новини