Дарители събраха 150 хил. лв. за децата на Милен Цветков

Дарители събраха 150 хил. лв. за децата на Милен Цветков  - E-Burgas.com

Само за четири дни по кампанията за събиране на средства за децата на Милен Цветков са постъпили над 150 000 лв. Дарителите са повече от 2 200.

Най-голямата постъпила сума е 9 900 лв. Има две дарения от 5 000 лв. Повечето средства, които дарителите са заделили са по 101 20, 50, 100, 200, 300 лв., пише flashnews.bg.

Инициативата е на колеги и приятели на Милен Цветков.

Събраните средства ще се разпределят с административната подкрепа на Фондация „Работилница за граждански инициативи”. Целта на кампанията е да осигури средства на децата за тяхното образование, грижа и подкрепа, която баща им при други обстоятелства би им осигурил.

Свързани статии
Обжалват присъдата по делото за смъртта на Милен Цветков Близки на Милен Цветков се събраха да почетат паметта на журналиста 22-годишният Кристиян отива на съд за смъртта на Милен Цветков Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Убиецът на Милен Цветков иска на свобода Кристиян Николов няма да обжалва ареста си Правен свят: Обвинението в умишлено убийство на Милен Цветков е правилно Обвиниха Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков Пускат приятелите на Кристиян от джипа-убиец срещу 10 хил.лв. гаранция Синът на депутата Лъчезар Иванов проговори за катастрофа
Тагове
Милен Цветков
Коментари

Още от последните новини