Бизнес хотел България ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2022

Бизнес хотел България ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2022 - E-Burgas.com

Най- престижният конкурс за омъжени красавици в морския град ще се проведе по традиция в навечерието на Благовещение. Домакин на пищното модно събитие ще бъде изцяло реновирания и модернизиран Бизнес хотел България. Заради огромния интерес и големият брой участнички, четирите конферентни зали на хотела ще бъдат обединени в една и преобразени до неузнаваемост, за да могат всички желаещи бургазлии и гости на града да станат част от прекрасното събитие.

За предстоящия конкурс беше заснета специална фотосесия с носителката на титлата Мисис Бургас 2020 г и нейните подгласнички. Снимките бяха дело на талантливата бургазлийка Яна Гергова, която има невероятни идеи и владее перфектно обектива. Трите грациозни дами- София Мазуренко, носителка на титлата Мисис Бургас 2020 г и нейните подгласнички Деси Тишева и Мария Вълчева бяха облечени в уникалните рокли на известната бургаска дизайнерка Мария Диомова. Тоалетите са част от новата колекция на Мария и бяха представени за първи път чрез фотосесията за конкурса Мисис Бургас 2022 г. Прекрасната визия на красавиците беше допълнена с невероятните прически, дело на Тодор Тодоров от „Studio Extravaganza", а за грима им се погрижи Ива Петкова. Прекрасната обстановка на Бизнес хотел България и усещането за лукс успяха да създадат една наистина уникална атмосфера, която си проличава и от снимките за конкурса. Търпението на персонала и приятелското отношение от мениджърите на хотела допринeсоха за настроението и еуфорията на целия екип, който беше ангажиран за фотосесията на конкурса Мисис Бургас 2022 г.

Десетки бургаски красавици са се записали вече за участие в конкурса Мисис Бургас 2022 г. Организаторите напомнят, че кастингите са до края на м. Февруари, затова, ако има все още желаещи дами да станат част от това мероприятие имат възможност да подадат своята заявка на страницата на конкурса във Фейсбук, както и на e-mail: [email protected] Заради огромния интерес тази година до участие в конкурса ще бъдат допуснати повече кандидатки. Коя ще бъде новата най-красива омъжена жена на Бургас ще стане ясно на 24- ти март. 

Галерия
Свързани статии
Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас Ден за размисъл преди изборите утре Портретът на новия крал на Великобритания Чарлз III - откровен, сдръжан и недолюбван Краят на една епоха: Почина Кралица Елизабет II Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки) Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 Бургаска сватбена агенция представя линията на американска топ дизайнерка на „Мисис Планет 2022" За първи път Бургас ще е домакин на модни ревюта и голям международен конкурс в един ден Горещо лято по морето, Бургас ще е домакин на Mrs. Planet 2022
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини