Битият журналист Слави Ангелов: Поръчителите ми живеят в 90-те

Битият журналист Слави Ангелов: Поръчителите ми живеят в 90-те - E-Burgas.com
колаж pik.bg

„Явно съдбата ми е такава, да минавам през различни изпитания. Когато бях на 24 години ме помете автомобил на спирка в София и минах през дълго възстановяване. Тогава бях ударен с 80 километра в час, а това е много повече от удара на всеки един ММА боец. Преминах през дълга реанимация и вече нещата се подобряват“. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по БТВ журналистът Слави Ангелов, който беше пребит от трима маскирани на 17 март в София.

„Имах фрактура на носа, счупен крак и разни други по-леки травми. На кракът лечението ще продължи по-дълго, но аз се опитвам да работя усилено и да оставя всичко това зад гърба ми“, допълни Ангелов.

Той бе категоричен, че няма как да разпознае нападателите си. „Видях единия, първия, който ме събаря на земята, а другите след това се нахвърлиха върху мен. Така или иначе бяха с маски и действието се разви много бързо“, допълни той. „Щом полицията и прокуратурата си имат свои версии и работят, нека ги оставим да си свършат работата. Аз знам за себе си, че поръчителите са с много нисък праг на търпимост, живеят в миналото, в 90-те години и използват тези методи, които тогава се използваха. Това обяснява нещата защо това ми се случва през 2020 година“, каза още Слави Ангелов, като призова да бъдат оставени полицията и прокуратурата да си свършат работата.

„На мен лично ми е омръзнало от 26 години да посочваме разни неща в телевизионните предавания и в статиите. Мисля, че държавата трябва да бъде на ход, тя да разкрива, а ние да коментираме. Това става в нормалните държави, затова няма такива изстъпления и там ролите в обществото са правилно разпределени“, категоричен бе журналистът. Той допълни, че има наблюдения, че се работи доста енергично по случая.

„Полагат се големи усилия и тези хора бяха ясни на много ранен етап, големите усилия бяха не просто те да бъдат задържани и после освободени, а да се събират качествени доказателства, които да доведат до присъди. Надявам се това да се случи“, каза той. „Колкото да поръчителите, мисля, че тях животът ги наказва по някакъв начин, а не правосъдието, но може би в този случай държавата ще ме опровергае“, завърши Слави Ангелов.

 

Свързани статии
Пребиха спешен медик пред дома му във Враца 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео) Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър Младеж отиде на гости при приятел в Камено и му изби зъбите Жестокост! Пребиха и запалиха с бензин мъж във Видин Бургаски депутат: Нужни са нови мерки срещу насилието сред учениците
Тагове
слави ангелов побой задържани
Коментари

Още от последните новини