Батката с питбула от "Меден рудник" саботира делото, иска друг адвокат

Батката с питбула от

Диан Тончев от ж.к "Меден рудник", чиито питбул разкъса крака на ученик в комплекса при опит да го рекетира, възпрепятства началото на процеса срещу себе си, тъй като отказа защитата на оредения му слуебен адвокат.

Съдът бе назначил адв. Дарина Иванова, но според Тончев, по-известен като Камбаната, тя е в близки отношения със следователите от Четвърто РПУ и това не му вдъхвало доверие. Пред съдията днес той заяви, че са говорили за грабежи, побои и други подробности от криминалната му визитка, заради което отхвърли услугите й.

Съдът уважи искането му за смяна на служебния му защитник, и когато бъде отреден нов, ще се даде ход на делото за нападението му срещу ученика.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Пациент нападна медик докато го лекува Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери
Тагове
дело съд диан тончев камбаната питбул нападение
Коментари

Още от последните новини