Батката с питбула от "Меден рудник" саботира делото, иска друг адвокат

Батката с питбула от

Диан Тончев от ж.к "Меден рудник", чиито питбул разкъса крака на ученик в комплекса при опит да го рекетира, възпрепятства началото на процеса срещу себе си, тъй като отказа защитата на оредения му слуебен адвокат.

Съдът бе назначил адв. Дарина Иванова, но според Тончев, по-известен като Камбаната, тя е в близки отношения със следователите от Четвърто РПУ и това не му вдъхвало доверие. Пред съдията днес той заяви, че са говорили за грабежи, побои и други подробности от криминалната му визитка, заради което отхвърли услугите й.

Съдът уважи искането му за смяна на служебния му защитник, и когато бъде отреден нов, ще се даде ход на делото за нападението му срещу ученика.

Свързани статии
Окръжен магистрат представи професиятаси пред ученици Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Белгийска съдийка пристигна на обмен в бургаския съд Съдиите от Европа посетиха и Окръжен съд – Бургас Административният съд в Бургас пред европейските си колеги: Нашият стремеж е хората да вярват в нас! Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Съдът не се смили над Николай и Методи, които разиграха екшън с полицаи Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си
Тагове
дело съд диан тончев камбаната питбул нападение
Коментари

Още от последните новини