Батката с питбула от "Меден рудник" саботира делото, иска друг адвокат

Батката с питбула от

Диан Тончев от ж.к "Меден рудник", чиито питбул разкъса крака на ученик в комплекса при опит да го рекетира, възпрепятства началото на процеса срещу себе си, тъй като отказа защитата на оредения му слуебен адвокат.

Съдът бе назначил адв. Дарина Иванова, но според Тончев, по-известен като Камбаната, тя е в близки отношения със следователите от Четвърто РПУ и това не му вдъхвало доверие. Пред съдията днес той заяви, че са говорили за грабежи, побои и други подробности от криминалната му визитка, заради което отхвърли услугите й.

Съдът уважи искането му за смяна на служебния му защитник, и когато бъде отреден нов, ще се даде ход на делото за нападението му срещу ученика.

Свързани статии
Бургаски окръжен съдия представи съдебната власт пред ученици Бургаският съд не пощади Ванина от "Меден рудник", остави я под домашен арест Убиецът на хазартния бос Миджурина ще лежи 26 години Миню Стайков се завърна у дома, вече е с по-лека мярка Съдът в Къркларели ще заседава по делото срещу Михаил Цонков и колегите му 18 години затвор за Иван, който разстреля с „Калашников“ приятеля си Петър край Вая Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Онлайн разводите възможни и след пандемията Ето каква е равносметката за 2020 на Бургаския Окръжен съд Насилникът, който наруши заповед за доближаване и души майка си, остава в ареста
Тагове
дело съд диан тончев камбаната питбул нападение
Коментари

Още от последните новини