Батката, натрошил с тръба стъклата на автомобил в Созопол, остава 72 часа в ареста

Батката, натрошил с тръба стъклата на автомобил в Созопол, остава 72 часа в ареста - E-Burgas.com

Асен е обвинен и за средна телесна повреда по предходно дело, грози го най-тежката мярка

Районна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа Асен С., обвинен за унищожаване на стъклата на лек автомобил.

Той е обвинен за това, че противозаконно повредил чужд лек автомобил – унищожаване на панорамното стъкло, задно стъкло и стъкло на предната лява врата на превозното средство, което е собственост на възрастен мъж от град Стара Загора.

Нанесените щети възлизат на 480 лева и са причинени с метална тръба. Престъплението е осъществено на 29.08.2020г. в град Созопол. То е квалифицирано по чл.216, ал.1 от НК.

Обвиняемият е и с повдигнато обвинение за умишлено нанесена средна телесна повреда по предходно наказателно дело.

Предстои (в следващите дни) Районна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

Свързани статии
Непълнолетни пребиха ученик в покрайнините на поморийско село Бургазлия наруши заповед за домашно насилие, опита да удуши майка си Иван Гешев хвали прокуратурата в Бургас Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си Удариха международна престъпна група за разпространение на ТВ канали (Видео) Мярката 60/40 ще продължи и догодина Искат постоянен адрес за шофьора на камиона-убиец в Айтос Асен, който потроши автомобил в Созопол, бе пожален с подписка Владимир Генчев остава в ареста заради вандалските си прояви в "Изгрев" Искат постоянен арест за Владимир, който потроши казина в "Изгрев"
Тагове
мярка прокуратура
Коментари

Още от последните новини