Батката, натрошил с тръба стъклата на автомобил в Созопол, остава 72 часа в ареста

Батката, натрошил с тръба стъклата на автомобил в Созопол, остава 72 часа в ареста - E-Burgas.com

Асен е обвинен и за средна телесна повреда по предходно дело, грози го най-тежката мярка

Районна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа Асен С., обвинен за унищожаване на стъклата на лек автомобил.

Той е обвинен за това, че противозаконно повредил чужд лек автомобил – унищожаване на панорамното стъкло, задно стъкло и стъкло на предната лява врата на превозното средство, което е собственост на възрастен мъж от град Стара Загора.

Нанесените щети възлизат на 480 лева и са причинени с метална тръба. Престъплението е осъществено на 29.08.2020г. в град Созопол. То е квалифицирано по чл.216, ал.1 от НК.

Обвиняемият е и с повдигнато обвинение за умишлено нанесена средна телесна повреда по предходно наказателно дело.

Предстои (в следващите дни) Районна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

Свързани статии
Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Задържаха под стража поморийски дилър, стар познайник на полицията Бургаският съд наложи най-тежката мярка за двама сръбски каналджии Прокуратурата повдигна обвинения на трима сирийци за фаталната катастрофа Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Съдът не пожали Кръстьо, който блъсна и ограби мадама в Слънчев бряг Оставиха в ареста популярен сводник по Южното Черноморие Окошариха бургазлия пребил мъж с тръба заради спор за имот Депутати решават съдбата на спецсъда и спецпрокуратурата Бургаската апелативна прокуратура с впечатляващ отчет за 2021
Тагове
мярка прокуратура
Коментари

Още от последните новини