20-годишният Васко спаси два живота в морето край Поморие

20-годишният Васко спаси два живота в морето край Поморие - E-Burgas.com

Веселин Загоров е на 20 години. Спасител на четвърти пост на централния плаж в Поморие.

Вчера, след работно време решава да остане и поплува. Около 18.30 часа забелязва как двама души започват да се давят. Самоотвержено, без да губи време, с точни и бързи реакции и действия, Веско спасил и двамата.

"Скромността му е голяма, не пожела дори да бъде сниман, но за доброто трябва да се говори и показва. Браво Веско, ти си нашия герой и пример за останалите младежи. Бъди здрав и все така сърцат. Поздравления и за старши спасителя Калин Чомпов, който за поредна година събра прекрасен екип и наред с утвърдени спасители има и такива млади герои", написа във фейсбук Пламен Румпалов.

Свързани статии
Доброволец спасител: Хората са благоразположени към нас, но на втория етаж нишката се къса Жените, заради които загина спасител, са вадени от водата четири пъти Мария Нейкова: Договорите за водно спасяване трябва да се подписват преди сезона Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Спасител-ветеран: За безоблачна почивка е най-важна дисциплината на плажуващите По-малко спасители и медицински екипи по морето през септември Бургаските спасители: Не трябва да се надценяваме в горещините Морето взе нова жертва на Синеморец Сърфисти спасяват на неохраняемите плажове по Южното Черноморие
Тагове
спасител
Коментари

Още от последните новини