Морето взе нова жертва на Синеморец

Морето взе нова жертва на Синеморец - E-Burgas.com

На плажа в Синеморец тече спасителна акция по изваждане на удаваници. Изваден е мъж, който след 40 минути оказване на първа помощ за съжаление починал, съобщава cross.bg.

Медицинският екип е пристигнал 30 минути след подаване на сигнала за инцидента. Лодка със спасители от ПБЗН издирват още един човек. Плажът е даден на концесия.

За посещението му се събира такса за паркинг, но няма спасител в съботния ден. Днес на плажа там има десетки семейства с деца. Морето е бурно и има мъртво вълнение. Последно в петък е имало спасител до 18 ч.

Свързани статии
Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари 68-годишен поляк се удави край местност Буните Жените, заради които загина спасител, са вадени от водата четири пъти Спасител се удави в Несебър докато вади две жени от морето Морето взе нови жертви на Бутамята и Нестинарка Мария Нейкова: Договорите за водно спасяване трябва да се подписват преди сезона Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Драма в морето край Ахтопол, мъртвото вълнение отне два млади живота Спасител-ветеран: За безоблачна почивка е най-важна дисциплината на плажуващите Хотелиер на Бутамята за проверката на РИОСВ: Тук никога не е имало дюни, багерът е почиствал плажа
Тагове
удавник синеморец спасители първа помощ
Коментари

Още от последните новини