Морето взе нова жертва на Синеморец

Морето взе нова жертва на Синеморец - E-Burgas.com

На плажа в Синеморец тече спасителна акция по изваждане на удаваници. Изваден е мъж, който след 40 минути оказване на първа помощ за съжаление починал, съобщава cross.bg.

Медицинският екип е пристигнал 30 минути след подаване на сигнала за инцидента. Лодка със спасители от ПБЗН издирват още един човек. Плажът е даден на концесия.

За посещението му се събира такса за паркинг, но няма спасител в съботния ден. Днес на плажа там има десетки семейства с деца. Морето е бурно и има мъртво вълнение. Последно в петък е имало спасител до 18 ч.

Свързани статии
Спортист от НСА се опитал да спаси давещите се сестри в Китен По-малко спасители и медицински екипи по морето през септември Днес продължава издирването на удавеното в Китен момиче РИОСВ излседва морската вода край Синеморец Младеж от Монтана се удави на Северния плаж в Приморско Бургаските спасители: Не трябва да се надценяваме в горещините Руснак се удави на плажа в к-с „Елените“ Възрастен софиянец се удави на „Нестинарка“ Спират строителството на хотела фантом над "Бутамята" Ще превърне ли община Царево единствения терен за спорт в Синеморец в квартал?
Тагове
удавник синеморец спасители първа помощ
Коментари

Още от последните новини