Морето взе нова жертва на Синеморец

Морето взе нова жертва на Синеморец - E-Burgas.com

На плажа в Синеморец тече спасителна акция по изваждане на удаваници. Изваден е мъж, който след 40 минути оказване на първа помощ за съжаление починал, съобщава cross.bg.

Медицинският екип е пристигнал 30 минути след подаване на сигнала за инцидента. Лодка със спасители от ПБЗН издирват още един човек. Плажът е даден на концесия.

За посещението му се събира такса за паркинг, но няма спасител в съботния ден. Днес на плажа там има десетки семейства с деца. Морето е бурно и има мъртво вълнение. Последно в петък е имало спасител до 18 ч.

Свързани статии
Възстановиха движението на пътя Ахтопол - Синеморец Прокуратурата натиска Ревизоро за проверки на скандалните строежи в Синеморец, чака резултати Протестиращите в Синеморец: Строи се абсолютно незаконно с толеранса на местната власт МОСВ и ДАНС ще проверяват за незаконно строителство в Синеморец Откриха тялото на удавения турист в Обзор Откриха труп на мъж в морето до солниците Общински съветник спаси дете от удавяне Издирват тялото на 19-годишен удавник в Обзор Сърфисти спасяват на неохраняемите плажове по Южното Черноморие Георги Иванов от УКОРС спаси давещ се пенсионер до моста (Снимки)
Тагове
удавник синеморец спасители първа помощ
Коментари

Още от последните новини