Затварят част от "Транспортна" утре, полагат нова настилка

Затварят част от

Заради полагане на нова асфалтова настилка част от кръстовището, образувано от ул. "Транспортна" с ул. "Петко Задгорски", ще бъде затворено за движение на превозни средства от 09:00 до 15:00 часа на 04 юни /четвъртък/.

Движението ще се извършва двупосочно от кръговото кръстовище с бул. "Стефан Стамболов" до кръстовището с ул. "Димитър Аврамов" в лентите от страната на комплекса.

Автобусна спирка "Транспортна" в посочения часови диапазон няма да се обслужва.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Ремонтът на "Булаир" напредва Отварят офертите за изграждането на Северния обход Борисов: Ремонтите на "Тракия" свършат до 30 юни, очакваме туристи по Южното Черноморие (Видео) Нови промени в движението заради продължаващия ремонт по "Демокрация" Нови ограничения по бургаските улици заради ново ВиК Приключи ремонтът на пътя между Бургас и Ветрен (Снимки) Затварят още улични платна в Бургас заради ремонти, ето къде Затварят от днес част от "Демокрация" заради смяна на водопроводи Нови ограничения на "Тракия" посрещат шофьори към Бургас Последна нощ неудобство на "Мираж"
Тагове
ремонт улици
Коментари

Още от последните новини