Затварят бургаска улица заради полагане на асфалт

Затварят бургаска улица заради полагане на асфалт - E-Burgas.com

Предстои полагане на нова асфалтова настилка по "Транспортна", в участъка от ул. "Петко Задгорски" до кръговото кръстовище с бул. "Стефан Стамболов". Това налага движението на автомобили да бъде спряно за кратко.

В тази връзка Община Бургас съобщава, че от 08.00 до 20.00 часа на 17.04.2020 г., петък, ще бъдат затворени изходите към ул. "Транспортна" от страната на бензиностанция OMV и магазин "Метро", а движението ще се извършва двупосочно в локалното платно пред търговските обекти.

Използвайте обходни маршрути през магазин "Метро", магазин "HomeMax" и улицата до МОЛ "Странд". Община Бургас предварително се извинява за причиненото временно неудобство и призовава шофьорите да се съобразяват с въведената променена организация на движение.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
ремонт улици
Коментари

Още от последните новини