Затварят бул. "Демокрация" заради протест, променят маршрути на градския транспорт

Затварят бул.

Във връзка с планирано затваряне на ул. “Демокрация” заради протест – от кръстовището с ул. “Копривщица” до кръстовището с бул. „Стефан Стамболов“, което е заявено от организаторите за днес, от 10 до 18 часа – се налага да бъдат променени маршрутите на линии от градския и междуселищен транспорт в посочения часови диапазон. Това ще се случи по предложена от ОД на МВР – Бургас временна организация на движението.

Автобусите по линии 15, Б11, Б12 ще пътуват, както следва:

- ….бул. “Демокрация” – ул. “Дунав” – бул. “Стефан Стамболов”……,

А тези по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица:

- ……….- ул. “Сан Стефано” – бул. “Стефан Стамболов”……,

Автобусите по линии Б11, Б12 и 15 в посока УМБАЛ ще спират на спирката на Т2 на ул. „Дунав“ и спирка „Стефан Стамболов“, като ще пропуснат спирка „Демокрация“. В обратна посока, към жп гара, няма да бъде обслужвана спирка „Демокрация“, а пътниците ще могат да ползват сп. „Стефан Стамболов“ пред Механотехникума.

В рамките на деня по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица, спирките на бул. “Демокрация”, които са “Демокрация”, „Дунав“ (двупосочно) и “Сан Стефано”, няма да бъдат обслужвани. Автобусите по тези линии ще спират директно на спирка “Стефан Стамболов”, като ще пропускат и спирка „Оборище“.

Свързани статии
Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази Служители на затвори излязоха на протест Служители на РЗИ-Бургас излизат на протест заради ниски заплати Таксиджии от цяла България на протест заради прострелян колега Зърнопроизводители от Бургаско протестират заради вноса на украинско зърно Производители излизат на протест заради безконтролен внос на украинско зърно Временно затварят част от централна улица утре
Тагове
улици протест
Коментари

Още от последните новини