Затварят бул. "Демокрация" заради протест, променят маршрути на градския транспорт

Затварят бул.

Във връзка с планирано затваряне на ул. “Демокрация” заради протест – от кръстовището с ул. “Копривщица” до кръстовището с бул. „Стефан Стамболов“, което е заявено от организаторите за днес, от 10 до 18 часа – се налага да бъдат променени маршрутите на линии от градския и междуселищен транспорт в посочения часови диапазон. Това ще се случи по предложена от ОД на МВР – Бургас временна организация на движението.

Автобусите по линии 15, Б11, Б12 ще пътуват, както следва:

- ….бул. “Демокрация” – ул. “Дунав” – бул. “Стефан Стамболов”……,

А тези по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица:

- ……….- ул. “Сан Стефано” – бул. “Стефан Стамболов”……,

Автобусите по линии Б11, Б12 и 15 в посока УМБАЛ ще спират на спирката на Т2 на ул. „Дунав“ и спирка „Стефан Стамболов“, като ще пропуснат спирка „Демокрация“. В обратна посока, към жп гара, няма да бъде обслужвана спирка „Демокрация“, а пътниците ще могат да ползват сп. „Стефан Стамболов“ пред Механотехникума.

В рамките на деня по линии 3, 6, 32, Бургас – Българово, Бургас – Горица, спирките на бул. “Демокрация”, които са “Демокрация”, „Дунав“ (двупосочно) и “Сан Стефано”, няма да бъдат обслужвани. Автобусите по тези линии ще спират директно на спирка “Стефан Стамболов”, като ще пропускат и спирка „Оборище“.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
улици протест
Коментари

Още от последните новини