Заповядайте на Jungle Body тренировка със специално предложение за двама

Заповядайте на Jungle Body тренировка със специално предложение за двама - E-Burgas.com

Заповядайте на Jungle Body тренировка, вземете приятел със себе си, влезте двама с вход за един = 10 лева! Специалното предложение е в сила на 24 и 26 юни (понеделник и сряда). Тренировките започват в 18:30 и са с продължителност един час. Провеждат се на спокойно място, с безплатен паркинг – в СПА център „6th Sense" в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Какво е Jungle Body? Супер ефективна комплексна тренировка, която е създадена в Австралия през 2010 година. Днес е разпространена в 16 държави. Комбинира в едно последователност от стилове – бокс, кикбокс, хип-хоп, пилатес и други. Звучи ви сложно? Не е, изобщо, движенията са много лесно за следване! Но за сметка на това – е забавно. Освен това, е подходящо за всички – независимо от възраст, килограми, физическа активност.

Създателката на Jungle Body Тара следва икономика, когато решава да последва мечтата си – да направи комплексна, едновременно много ефективна, но и забавна тренировка за всички – за майките, които искат да влязат във форма, но не се чувстват комфортно във фитнеса; за работещите дами, които искат да отделят време за себе си и да се забавляват; за младите дами, които имат купища енергия и обичат музиката…. Продължете списъка. Всичко пасва в него – защото Jungle Body е за всеки.  Изпълнява се на фона на най-популярните и любими на всички музикални парчета. Като при това, само за една Jungle Body тренировка горите от 400 до 800 калории! Добре звучи, нали? И пак да напомним – никакво еднообразие и скука, а само забавление! Затова, освен стягане и отслабване получавате и повишени тонус и отлично настроение!

За повече информация: +359 56 910 913 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини