Започва новият безплатен курс за програмисти в Бургас

Започва новият безплатен курс за програмисти в Бургас - E-Burgas.com

Кандидатстването става онлайн, а записването ще продължи до 1 март

Вече започна записването за Programming Basics - март 2018 г. в град Бургас. Жителите на града ще имат възможността да придобият основни знания и умения по програмиране напълно безплатно.

Кандидатстването за курса Programming Basics се извършва онлайн на страницата и ще продължи до 1-ви март. Занятията се провеждат всяка събота в сградата на Колежа по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в Парк "Езеро", зала 311 (за курсистите, които ще се обучават присъствено). Курсът ще се проведе по C# технологията.

Курсът стартира на 10-ти март. В рамките на два месеца курсистите ще преминат през всички фундаментални теми в програмирането, като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и др. Курсът "Programming Basics" дава начални умения по програмиране, необходими за всички технологични специалности в Софтуерния университет и завършва с практически изпит по програмиране, който е приемен в програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет.

Обучението е подходящо за всички с интереси към програмирането, не изисква предишен опит и не поставя възрастови ограничения. Желаещите могат да избират между две форми на обучение - присъствена или онлайн.

На успешните курсисти Софтуерният университет ще даде шанс да продължат обучението си в програмата по софтуерно инженерство и след завършване на курса, при положение, че издържат сертификационния изпит. Той ще се проведе онлайн на 29-ти април.

Бургас е един от общо шестте града в цяла България, в които ще се проведе обучението. Останалите градове са Пловдив, София, Варна, Русе, Благоевград.

Повече информация може да откриете тук. 

Коментари

Още от последните новини