Започва нова седмица на БулевАрт с куиз, импро театър, рисуване

Започва нова седмица на БулевАрт с куиз, импро театър, рисуване - E-Burgas.com

Община Бургас създаде преди няколко години инициативата БулевАрт - Мрежа на сетивата, която обединява частния бизнес с творческите индустрии. Тя се развива успешно и партньорите в нея много помагат за това градът да е интересен и интелигентен. За което им благодарим!

В новата августовска седмица БулевАрт ви кани на следните събития:

* Днес, 10 август, в HashtagSTUDIO на ул. "Абоба" № 1 ще се проведе QUIZ понеделник. Мнозина вече знаят, а останалите поне са чували за този формат. Куизът е състезание тип "Стани богат", в което правиш отбор и се изправяте на арената на знанието срещу останалите отбори и 51 въпроса от обща култура. Продължителността на играта е от 2 до 2:30 астрономически часа. Вход - 4 лв. за всеки член на отбора. Резервирайте своите места тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799.

* На 10 и 11 август, понеделник и вторник, от 17:30 - 19:30 часа, в арт студио и галерия "GARYELI" /ул. "К. Фотинов" № 29/ ще се проведат уроци по рисуване за малки художници. Художничката Елисавета Ангелова - Ели ще въведе малчуганите в един приказен свят, в който ще оживеят техните мечти. Ели е носител на награди, представяла е свои самостоятелни изложби, както и е участвала в редица колективни изложби. Телефонен номер за записване: 0879 215 719.

* На 11 август, вторник, от 10:30 ч., училище Френе́ кани малки и пораснали деца пред КЦ "Морско казино" на "Лятно четене с любими български творци", в чест на 120 години от рождението на Антоан дьо Сент-Екзюпери. Откъси от любимата световна класика "Малкият принц" ще четат бургаските музиканти Марияна и Венци Велеви от "Acoustic Point".

* На 11 август, вторник, от 20:00 ч. в Papa Beer на ул. "Милин камък" ще гостуват Сисо - Станислав Георгиев - участник от "Гласът на България", и Калоян Николов - финалистът от "Гласът на България", двама амбициозни млади изпълнители, взривяващи всеки път публиката. 

* На 12 август, сряда, от 21:00 ч., лятната сцена на HashtagPAVILION до Моста може да бъде твоята сцена. HashtagPAVILION подкрепя талантливи артисти, музиканти и певци, като обявява #OpenStageWednesday. Всеки желаещ може да се свърже с екипа на HashtagPAVILION и да даде кратка информация за изпълнението, което иска да представи. Участието ще бъде НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за самия артист. Публиката ще има възможност чрез дарения в специална кутия да подкрепи всеки един участник. Своето участие и присъствие можете да заявите на този линк: http://m.me/HashtagPAVILION.

* На 13 август, четвъртък, от 22:00 ч., сцената на HashtagPAVILION ще бъде озвучена от звездните гости Стенли и неговият бенд. В новия му проект за концертните участия се включват Димитър Ковачев - Фънки - бас китара, Станислав Вълчев - китари и Стефан Попов - барабани. Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION. Предварително закупените билети са на цена 15 лв., а на мястото на събитието ще са на цена 20 лв.

* На 13 август, четвъртък, от 20:00 до 23:00 ч., в Papa Beer на ул. "Милин камък" ще гостуват усмихнатите момичета от DUET PARADOX. Симона Маринова и Диана Димитрова ще ви подарят поредната прекрасна вечер с акустична музика.

* На 15 август, събота, от 21:00 до 22:30 ч., на сцената на HashtagPAVILION директно от София пристигат HaHaHa Impro Theatre. Това е театър, в който вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това, което искате да видите и преживеете. Ще се насладите на една алтернативна вечер на театър, гарантирана доза смях, където всъщност няма точен сценарий.

* На 16 август, неделя, на сцената на БулевАрт на ул. "Богориди" ще изнесат концерт дует "Есенни листа". Роберто Димитров и Фанчи Атанасова съживяват онази музика, която човек усеща с душата си. Песни, вълнували много поколения, които се запяват от всички.

 

За повече информация относно предстоящите събития, посетете страницата на БулевАрт във фейсбук: https://www.facebook.com/BoulevartBurgas/.

Коментари

Още от последните новини