Запишете се за курса по лидерство, комуникация и презентиране „Разчупете матрицата“

Запишете се за курса по лидерство, комуникация и презентиране „Разчупете матрицата“ - E-Burgas.com

Младежкият международен център в Бургас организира еднодневен краш курс „Crack the Matrix” (Разчупи Матрицата) с няколко обучителни модула, които са практически, полезни и много важни за развитието на всеки млад човек. Основни теми на краш курса са: лидерски умения, как да комуникираме ефективно, как да си поставяме цели и как да ги презентираме и постигнем.

Преминалите обучението участници ще имат възможност да се включат в Инкубатор за идеи, където със съдействието на екипа на Центъра ще могат да реализират от начален стадий до краен резултат идея, събитие или инициатива, които да внесат позитивна промяна в ежедневието на нашия град.

Курсът ще се проведе от 10.00 до 16.00 часа на 19 и 20 ноември (събота и неделя) в Младежкия културен център /ул. „Гладстон“ № 39/.

Желаещите да се включат могат да се запишат за една от двете дати на този формуляр: https://forms.gle/pNc8dzsABxcG6Da69

 

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

Коментари

Още от последните новини