Зъл пес нахапа трима мъже в центъра на Бургас

Зъл пес нахапа трима мъже в центъра на Бургас - E-Burgas.com

Инцидент със зло куче, приключи със съставен протокол и трима нахапани мъже в центъра на Бургас.

Случката е станала в частен двор, на ул. ''Съгласие'', където три лица повикали полиция след като били нападнати и нахапани от песа. Двама от пострадалите живеят под наем в къщата, а собственичката на кучето е 60-годишна тяхна съседка, с която делят един двор.

На нея е съставен протокол за полицейско предупреждение. От участниците в инцидента са снети обяснения. По случая е образувана преписка.

Свързани статии
Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Зачестяват случаите на агресия между деца Не разхождайте кучето си навън без повод, може да се изплаши от гърмежите и да избяга Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета Бургас отново става киноложки център, кучета ще танцуват и ловят фризби На толерантност вместо агресия учат децата в Несебър Проверки в Бургас защо прокуратурата отказала да разследва агресия над медици
Тагове
куче агресия ухапани
Коментари

Още от последните новини