Зъл пес нахапа трима мъже в центъра на Бургас

Зъл пес нахапа трима мъже в центъра на Бургас - E-Burgas.com

Инцидент със зло куче, приключи със съставен протокол и трима нахапани мъже в центъра на Бургас.

Случката е станала в частен двор, на ул. ''Съгласие'', където три лица повикали полиция след като били нападнати и нахапани от песа. Двама от пострадалите живеят под наем в къщата, а собственичката на кучето е 60-годишна тяхна съседка, с която делят един двор.

На нея е съставен протокол за полицейско предупреждение. От участниците в инцидента са снети обяснения. По случая е образувана преписка.

Свързани статии
Зачестяват случаите на агресия между деца Не разхождайте кучето си навън без повод, може да се изплаши от гърмежите и да избяга Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета Бургас отново става киноложки център, кучета ще танцуват и ловят фризби На толерантност вместо агресия учат децата в Несебър Проверки в Бургас защо прокуратурата отказала да разследва агресия над медици Жители на Долно Езерово: Неизвестни тровят кучета и котки в квартала Четири кучета от приюта в Бургас вече си имат нов дом, други шест го очакват (Снимки) Екшън в Бургас заради маските: Противници на мерките с кучета в Борисовата градина се биха с полицаи Бургазлии отнесоха актове заради разходки с кучета в Морската градина
Тагове
куче агресия ухапани
Коментари

Още от последните новини