Връщат четвърт милиард лева на кредиторите на фалиралата КТБ

Връщат четвърт милиард лева на кредиторите на фалиралата КТБ - E-Burgas.com
news.lex.bg

Четвърт милиард лева ще бъдат върнати на кредиторите на "Корпоративна търговска банка" АД. От съобщение на синдиците на банката в несъстоятелност стана ясно, че от 09:00 часа на 30 март започва изплащането на суми, включени в четвъртата частична сметка за разпределение на приети вземания към КТБ АД.

Общата сума в четвъртата частична сметка за разпределение е 250 млн. лева, съобщават от банката.
Изплащането на сумите от четвъртата частична сметка се извършва чрез клоновата мрежа на "УниКредит Булбанк" АД, като таксите и комисионите за извършваните операции се дължат от лицата, получаващи средствата, и са съгласно тарифата за таксите и комисионите на "УниКредит Булбанк" АД.

Всеки кредитор на КТБ АД (н) може да провери каква е разпределената му за получаване сума в Единния портал за заявяване на електронни административни услуги към Агенцията по вписванията. Подробно описание на стъпките за достигане до публикуваната четвърта частична сметка за разпределение можете да се намери на интернет страницата на банката.

Източник: "Монитор"

Свързани статии
Цацаров погна Елена Йончева по казуса КТБ Димитър Стоянов: Сараят на Доган е построен с кредит от КТБ на терен на "Лукойл"
Тагове
КТБ кредитори
Коментари

Още от последните новини