Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат

Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат - E-Burgas.com
Канал 3

Пожар лумна във влак по линията Варна - Карнобат - Варна, престояваща над час на ж.п. Гара Карнобат, информират от полицията. Сигнал за това е подаден малко след 14 часа в РУ-Карнобат.

Локомотивът е разкачен и откаран до 4-ти коловоз, където гасителните действия стартирали два противопожарни автомобила с карнобатски огнеборци.

На помощ им се притекъл и трети противопожарен автомобил от Бургас, предвид наличието на близо 1 500 л. трансформаторно масло.

В момента движението на ж.п. гара - Карнобат е спряно. Няма опасност, нито за хората в района на гарата, нито за околната среда. 

Свързани статии
Пожарни от Несебър и Поморие се бореха с пламъци, застрашаващи сгради на ЮНЕСКОПожарът между Лесичово и Калугерово отново се разгаряЧетири пожарни продължават гасенето на склада в "Меден рудник"Кола се запали в движение на АМ "Тракия"РИОСВ уверили кмета, че показателите на въздуха след пожара били в нормаОгромна опасност от пожари заради жегатаАвтомобил се запали в движение до "Арена Бургас"Влак помете камион на неохраняем прелез във Видинско, има загиналиАвтобус с украинци се запали край ВарнаГолям пожар в депо за стари автомобили в Ямбол
Тагове
пожар влак Карнобат
Коментари

Още от последните новини