Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат

Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат - E-Burgas.com
Канал 3

Пожар лумна във влак по линията Варна - Карнобат - Варна, престояваща над час на ж.п. Гара Карнобат, информират от полицията. Сигнал за това е подаден малко след 14 часа в РУ-Карнобат.

Локомотивът е разкачен и откаран до 4-ти коловоз, където гасителните действия стартирали два противопожарни автомобила с карнобатски огнеборци.

На помощ им се притекъл и трети противопожарен автомобил от Бургас, предвид наличието на близо 1 500 л. трансформаторно масло.

В момента движението на ж.п. гара - Карнобат е спряно. Няма опасност, нито за хората в района на гарата, нито за околната среда. 

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево МнВР призова българите да не пътуват към Пирот Влак с амоняк дерайлира в Сърбия, 51 души са натровени, идвал е от България Вагон от влака Бургас-София дерайлира на Централна гара Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово"
Тагове
пожар влак Карнобат
Коментари

Още от последните новини