Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат

Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат - E-Burgas.com
Канал 3

Пожар лумна във влак по линията Варна - Карнобат - Варна, престояваща над час на ж.п. Гара Карнобат, информират от полицията. Сигнал за това е подаден малко след 14 часа в РУ-Карнобат.

Локомотивът е разкачен и откаран до 4-ти коловоз, където гасителните действия стартирали два противопожарни автомобила с карнобатски огнеборци.

На помощ им се притекъл и трети противопожарен автомобил от Бургас, предвид наличието на близо 1 500 л. трансформаторно масло.

В момента движението на ж.п. гара - Карнобат е спряно. Няма опасност, нито за хората в района на гарата, нито за околната среда. 

Свързани статии
Животни едва не изгоряха в пожар в село Димчево Пет пожарни от региона се бориха цяла нощ с пожар до гарата в АйтосРИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в СредецПродължава да е ограничено движението на магистралата в района на Карнобат6 тона въглища и няколко машини изгоряха при пожар в цех в РуенскоВ Бургаско зоват: Не пушете близо до житата! Опасно еТри автомобила горяха като факли в БургаскоНеподвижна жена загина в пожар от незагасена цигара във Ветрен Полицията разкри кой гори кофите за смет в Поморие БАН: Няма радиация от пожарите край Чернобил у нас
Тагове
пожар влак Карнобат
Коментари

Още от последните новини