Вижте съдбата на партиите, според номера на бюлетината

Вижте съдбата на партиите, според номера на бюлетината - E-Burgas.com
Numerologiya.jpg Според нумерологията числото 22 е господарско число. Числото 22 дава мощна енергия на своя притежател, в случая на БСП-лява България. В същото време това число направлява, заставя притежателите им  да мислят съзидателно, градивно, да са активни.

ГЕРБ  изтеглиха бюлетина номер 9. Според нумерологията това е числото на пълното съвършенство, на  пълния кръг. Притежателят им винаги е болезнено честолюбив, но в същото време и енергичен.  Този, който носи девет притежава пътят на властта, но осеян с динени кори.

Движението на Татяна Дончева е номер едно в листата. Това е числото на целта, прояваващо се във формата на агресивност и амбиция. Едно е началото на всичко и на пътя, но притежателят на това число е доста агресивен и не бива да поема риск.

ДПС е с номер 18 в бюлетината. Но според нумерологията това е числото  на егоизма и число на престъплението. Тези,които  имат път на живота това число са несретници. Партията на Георги Първанов АБВ се явява на изборите с номер 14. Това е числото , което представлява два пъти числото 7. То е мъдростта, но и числото на самопожертвуванието, и на самосъжалението. Миглена Кунева , тоест Реформаторският блок изтеглиха бюлетина седем. Според нумеролозите това е съвършеното число, числото на пълнотата и свещено. Но притежателят му трябва внимателно да пази хармонията, тъй като бързо може да се разруши. Волен Сидеров се отправя към властта с номер 11. Числото се състои от две единици  и представлява вечната борба в света. Това са двата Бога, които воюват. Двама  генерали без войска. И непрестанна , но безрезултатна война. Николай Бареков изтегли фаталното 13, а дали наистина е така според нумерологията. Противоричиви са мненията за номер 13. Според едни-  притежател му няма милост към нищо, то руши,  според други- създава. Който е подвластен на 13,  той се намира пред трудни задачи, които разумно трябва да реши. Патриотичният фронт е с номер 24. Комбинация от две четни числа и тъй като са 2 и 4, то според нумеролозите сборът от 6 носи късмет. Но често притежателят на това число е мнителен и това може да го погуби.    

Коментари

Още от последните новини