Вижте най-евтиния Опел в историята

Вижте най-евтиния Опел в историята - E-Burgas.com

Опел

Германската автомобилна марка Opel ще изненада феновете си с нов, още по-малък от досегашните модел през следващата година с името „Карл". Това става ясно от публикации в различни европейски медии.

В момента на пазара компанията продава моделите Corsa и Adam, но се очаква бъдещият Karl да бъде още по-компактен от тях. Цената му ще бъде около 10 000 евро, което е повече от конкурентната Dacia Sandero например (тя се продава срещу 7000 евро).

В момента при дистрибуторите на компанията могат да бъде намерен Adam в най-евтиния му вариант от 12 000 евро. Новата Corsa, която се очаква да бъде представена през октомври на салона в Париж, ще бъде също в този ценови диапазон.

Стратегията на Opel e с помощта на малките модели, към които се включва и Astra и заедно със своята партньорска британска компания под шапката на GM Vauxhall да се превърне сред най-големите производители компактни автомобили в Европа. Мениджмънтът на компанията обяви, че до 2018 година ще пусне 27 нови модела като цяло, като голяма част от тях ще бъдат именно малки.Автор: Money.bg

Коментари

Още от последните новини