Вижте какво ще поднесе Гранд Хотел и СПА Приморец на дамите за 8-ми март

Вижте какво ще поднесе Гранд Хотел и СПА Приморец на дамите за 8-ми март - E-Burgas.com

Празничната вечер ще включва музика с Гласът на България 2019 Атанас Кателиев и изкусително меню


За 8-ми март Гранд Хотел и СПА Приморец е приготвил специална вечер за всички дами. Музиката ще поднесе „Гласът на България“ 2019 Атанас Кателиев в компанията на възпитаника на Национално музикално училище “Любомир Пипков” Преслав Атанасов.


За кулинарната част грижа ще има шеф-готвач Красимир Петров от Средиземноморски ресторант Салини. Освен готвач, той е и художник. Творецът в него си личи не само на платно, но и във всяко ястие, създадено от него. Изкусният му почерк, с мисъл за този който ще се наслаждава на гастрономическата творба, личи ярко и в специалното меню за 8-ми март, което ще подготви заедно с екипа си. Ето го и него:

Меню за Let's Get PRIM: 8-ми март с гласът на Атанас Кателиев


Салата с белен домат, бейби спанак, бейби моцарела и песто трапанезе

 

Солен чийзкейк с доматен конфит

 

Свинско бон филе с глазирани моркови, запечен картофен крем и сос с гъби

 

Торта с орехи и шоколадово-маслен крем

Дами, ще има музика – от Бруно Марс, Ейми Уайнхаус и Стиви Уондър до български класики на D2, Любо Киров и Графа; Ще има и торта! С шоколад! Звънете на приятелките и запазете мястото си за чуден празник -  Let's Get PRIM: 8-ми март с гласът на Атанас Кателиев в Гранд Хотел и СПА Приморец. Всеки ден е празник и повод за веселба, но 8-ми март е денят, в който всички дами с пълно право могат да захвърлят задължения и ежедневие и да се забавляват! Заслужавате го!

Коментари

Още от последните новини