Вижте какви услуги за фирми и граждани предлагат от „Чистота” ЕООД

Вижте какви услуги за фирми и граждани предлагат от „Чистота” ЕООД - E-Burgas.com

Разнообразен набор от услуги за фирми и граждани предлагат от Общинска фирма „Чистота” ЕООД, Бургас. За клиентите си от дружеството осигуряват всички видове транспортни услуги на ниски цени, услугата автометачка-метене на площадки и паркинги, на алеи и паркове, косене на зелени площи, механизирано почистване на сняг, ръчно метене, услуги с фекалка-почистване и продухване на ями и шахти.

Във връзка с извършването на строително-ремонтните дейности при санирането, което тече на много места в града, фирмата разполага с осем кубикови контейнери, които могат да се ползват след сключване на договор.

За домакинствата също се предлагат различни видове услуги, свързани с транспорт и почистване.Предлага се и услугата транспорт на стари мебели . За да се възползвате от нея е необходимо просто да заявите желанието си и да обясните какво точно иска да бъде извършено. Стойността на услугата  е една и съща в рамките на града-50 лева. За други населени места, извън границите на Бургас има увеличение на тарифата според километрите, които е нужно да се изминат.  Мебелите се демонтират, извозват се с транспорт на „Чистота” ЕООД и се разтоварват в сметище.

Общинска фирма „Чистота” ЕООД в Бургас предлага и услугата извършване на годишни технически прегледи на автомобили. Пунктът се намира на удобно и лесно достъпно място в базата на дружеството на ул. „Чаталджа” 34 в Бургас. Там се правят годишни технически прегледи на леки автомобили на ниски цени от категория М1 и автомобили за превоз на пътници, леки автомобили с повишена проходимост, популярни повече като 4x4, товарни автомобили от категория N1 до 3,5 тона и туристически ремаркета с тегло до 750 килограма.

Цените са:Лек автомобил – 20,00 лв.,Туристическо ремарке до 750 кг. – 25,00 лв.,Такси – 20,00 лв.,Инвалиди – 20,00 лв.,Джип – 27,00 лв.,Микробус до 3,5 т. – 30,00 лв.

На телефон 056/848 122 , 056/848 124 и 0887 828277 могат да бъдат правени заявки и да бъде получена подробна информация. А също и на място на ул. „Чаталджа” 34, до кръговото за комплекс Меден рудник в Бургас.

Галерия
Коментари

Още от последните новини