Венелина Клинкова, сватбена агенция „Диаманти“: Негово величество морето привлича младоженци от страната и чужбина в Бургас

Венелина Клинкова, сватбена агенция „Диаманти“: Негово величество морето привлича младоженци от страната и  чужбина в Бургас - E-Burgas.com

Компанията ще покаже на Grand Wedding Expo декорация с концепция-изненада

 

 

В последния уикенд на януари, Бургас ще бъде в бяло – поне като блясък и настроение. На 26 и 27 в Гранд Хотел и СПА Приморец ще се проведе първото издание на най-младото сватбено изложение за региона – Grand Wedding Expo. На едно място бъдещите семейства, техните близки и приятели ще открият професионалистите от сватбения бранш – с концептуални декорации и тематични свои щандове, както и на разположение за консултации.

 

Събитието ще бъде официално открито в събота, в 10:30 часа. И в двата дни експозиции ще имат сватбените агенции от Бургас и региона, които ще покажат разнообразни декорации. Жива цветна украса, дело на флорист; щанд с над 400 базови модели брачни халки; разнообразни демонстрационни визии на сватбени торти също ще бъдат част от постоянните изложби на Grand Wedding Expo. За консулт на разположение ще бъдат и фотографи и специалисти в областта на осветлението и озвучаването.

Допълнителни подсъбития ще маркират други важни детайли от сватбеното тържество – фотография, булчински рокли, официално облекло за най-малките гости, изработка на сватбен букет, дегустации сватбени торти и менюта. Те ще се проведат във фиксиран ден – събота (26.01.) или неделя (27.01.) и с конкретен начален час.

 

Партньор на Grand Wedding Expo е DJ Service Sound and Light.

 

Част от професионалистите, които  ще бъдат представени на изложението, е сватбена агенция „Диаманти“. Повече за нея разказва нейният управител – Венелина Клинкова.

 

Бихте ли представили сватбена агенция „Диаманти“?

Сватбена агенция „Диаманти”, гр. Бургас вече  16-та година сбъдва мечтите на влюбените, които желаят да скрепят любовта си с тайнството на бракосъчетанието. Всяко сватбено тържество е уникално и скъпоценно и заслужава да грейне в пълния си блясък – като истински диамант. Ние сме професионалистите, които се грижат за правилната, прецизна и премерена шлифовка - до тържество-ювелирно творение, което да е бляскаво, незабравимо и безупречно. Освен сватби, сватбена агенция „Диаманти” организация и други събития - рождени дни, фирмени и частни партита. Занимаваме се на високо ниво и с аранжиране на ресторанти и хотели за новогодишни празници и други поводи. Оперираме не само в Бургас и областта, но на територията на цяла България. Професионалната организация на специален повод, изисква отговорно планиране и изпълнение, подплатени със знания, опит и контакти. Всеки човек има свое виждане и предпочитания относно конкретния свой празник. Основен приоритет за нас е именно персоналното внимание, от първата среща до перфектно организирания специален ден - защото сме убедени, че всеки празник трябва да е уникален.

 

Кога е най-силният сватбен сезон в Бургас?

Нормално е в Бургас, като морски град, силният сезон да е през лятото, защото негово величество морето привлича много младоженци – и от вътрешността на страната, и от чужбина – които избират точно тук да си кажат заветното „Да“.

 

Какво Ви мотивира да се включите в Grand Wedding Expo?        

Приветстваме подобни събития, защото те събират на едно място многобройни опериращи в бранша професионалисти, които могат да обменят опит, да общуват, както и да са в помощ на бъдещите младоженци. В случая с Grand Wedding Expo, инициатор, организатор и домакин на сватбеното изложение е Гранд Хотел и СПА Приморец. Това ни дава увереност, че форумът ще бъде на много високо ниво. Включваме се в него с радост и ще се радваме, той да се превърне в устойчива традиция, която да събира сватбените специалисти и младоженците и занапред.

 

Какво ще покаже Вашата сватбена агенция на гостите на Grand Wedding Expo? 

Както колегите си и ние предпочитаме да запазим в тайна своята концепция. Тя ще бъде иновативна, различна и разчупена. Надяваме се, че ще допадне на посетителите на изложението.

 

Утежнява ли допълнително бюджета използването на услугите на сватбена агенция?

Категорично не! Бих си позволила да сравня сватбения агент с приказна фея, която помага на младоженците, да сбъднат своята мечта по съвършен начин. Същевременно им съдейства в цялата подготовка, която изисква количество ресурси - време, проучване и други. Изборът на сватбен агент автоматично премества тази тежест в полето на професионалиста и дава възможност на бъдещото семейство спокойно да се наслади на емоцията, да структурира правилно и да оптимизира бюджета си.

 

Колко време отнема подготовката на една сватба?

Опитът ни сочи, че в последно време младоженците масово избират да започнат подготовката за сватбения си ден година по-рано. Това е оптимален период, който е напълно достатъчен за планиране на тържеството прецизно и до най-малкия детайл. През годините сме имали и ситуации, в които се е налагало да проведем цялата организация в рамките само на две седмици. Разбира се – ние сме професионалисти - и винаги можем да се справим отлично при всякакви обстоятелства и условия. Добре е обаче да се има предвид, че по-големият времеви диапазон за подготовка дава разширен и по-богат избор.

 

 

Кои са най-интригуващите сватбени проекти, по които сте работили?

Всяка сватба е различна и уникална, младоженците са различни - както и техните желания предпочитания, емоции. През годините сме имали много интересни сватби - като локация, тематика, декорации – и всяка една от тях е оставила красив спомен както за нас, така и за самите младоженци.

 

Открийте светът на съвършеното сватбено тържество – пресъздаден за вас от професионалистите в бранша. Тя – ще бъде в бяло (слонова кост, шампанско, защо не прасковено?) – той (ще бъде с папийонка, вратовръзка, или пък само елече)… всичко зависи от вас. Едно е сигурно: избирайки как да изглежда вашето сватбено тържество, граници няма. Открийте своята визия за всеки детайл и я следвайте смело. Как – ще ви разкажат самите специалисти, част от Grand Wedding Expo. Изложението с инициатор, организатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец ще се проведе на 26 и 27 януари (събота и неделя). Вход свободен - и за участници, и за посетители.

Коментари

Още от последните новини